Видеорегистратор Garmin Dash Cam 46

Видеорегистратор Garmin Dash Cam 46

Вашият очевидец, които никога не мига. Безжично Синхронизиране на клипове с Вашия смартфон. Шофирайте с повишена информираност. Записва висококачествено 1080p HD видео

Видеорегистратор Garmin Dash Cam 46 в колата
Видеорегистратор Garmin Dash Cam 46
Марка Garmin
SKU 38GAR12136
Напиши ревю
289,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

  Видеорегистратор Garmin Dash Cam 46  

   Лесен за използване с висока резделителна способност видеорегистратор с 2.0 LCD дисплей. С широкоъгълен обектив, той улавя цялия път, докато вградения GPS два точни данни за време и място, за да определи точно къде и кога са се случили събитията. Доверете се на Вашия Garmin Dash Cam 46 да запише отлични  видео детайли, както на светло, така и в условия на слава осветеност. Монтирайте камерата на предното стъкло и запишете Вашето шофиране в 1080p. Dash Cam записва в непрекъснат цикъл, с помоща на включена сменяема microSD карта. Може да добавите и по-голяма карта най-много до 64GB.

Вашият очевидец, които никога не мига

    Не е необходимо да се притеснявате за пускането и спирането на видеорегистратора. Ако Garmin Dash Cam 46 е включен в източник на захранване, той започва да записва автоматично и запаметява кадри в случай на инциденти.

  Всички кадри са подпечатан с време и място, за да знаете точно кога и къде са се случили събитията. При прегледа на кадрите на компютъра си, вие ще имате запис на географска ширина и дължина, дата, час, скорост и посока на движение. 

Споделете пътуването си с Travelapse ™

   Travelapse функцията за видео заснемане предоставя лесен и забавен начин да записвате и да споделяте приключенията си чрез кондензиране на няколко часа шофиране в няколко минути с акцентите.

Шофирайте с повишена информираност

   Garmin Dash Cam 46 притежава полезни функции за повишаване на информираността на водача, за да помогне и насърчи към по-безопасно шофиране. Forward collision warning1  ви известява ако карате прекалено близо до колата пред вас. Lane departure warnings1 ви известява ако се отклоните от вашата лента.

   Сигналите за светофари и камери за скорост2 ви предупреждават за камери за червен светофар или камери за скорост. Освен всичко това, когато автомобилът ви е спрял на кръстовище или в задръстване, "Go" сигнал ще ви уведоми, когато движението пред вашето превозно средство започне да се движи.

 

Спецификации

GPS
Да
iOS и Android
Garmin Drive
USB кабел
да
USB порт за зареждане
да
Видео размер
1080p
Живот на батерията
до 30 мин
Засичане на инциденти (G-Sensor)
Да
Команди
гласови команди
Скорост на кадрите
до 30 FPS
Функционалност
Предупреждения за сблъсък, предупреждения за напускане на лентата, "Go" сигнали и Garmin Real Vision ™
Батерия
До 30 минути mA/h
Дисплей
2.0" диагонал (5.1 см) QVGA цветен TFT LCD 320 x 240 p
Размери
5.62 см x 4.05 см x 3.53 см см.
Тегло
0.06 кг.

Съдържание

  1. Garmin Dash Cam 46
  2. Монтажно за стъкло
  3. Двоен USB захранващ адаптер
  4. 2 бр. USB кабел - 4м и 1.5м
  5. Бързо ръководство

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи