Видеорегистратор Garmin Dash Cam 55

Видеорегистратор Garmin Dash Cam 55

Компактни размери

Управлявайте камерата с Вашия глас

Записва висококачествено 1080p HD видео

Вашият очевидец, които никога не мига

Споделете пътуването си с Travelapse

Garmin DASH 55
Марка Garmin
SKU 38GAR10230
Напиши ревю
338,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

  Видеорегистратор Garmin Dash Cam 55 

  Записва висококачествено 1080p HD видео

    Garmin Dash Cam 55  е лесен за използване с висока разделителна способност видеорегистратор с 2.0 "LCD дисплей. С широкоъгълен обектив, той улавя целия път, докато вградения GPS дава точни данни за време и място, за да определи точно къде и кога са се случили събитията. Доверете се на Вашия Garmin Dash Cam 55 да запише отлични видео детайли, както на светло, така и в условия на слаба осветеност. Монтирайте камерата на предното стъкло и запишете Вашето шофиране в 1080p. Dash Cam записва в непрекъснат цикъл, с помощта на включената сменяема microSD™ карта(до 64GB).

    Конторлирайте камерата с гласа си и дръжте ръцете си на волана. Кажете "ОК, GARMIN" , за да запеметите видео. С помоща на функцията Travelapse. 

Вашият очевидец, които никога не мига

   Не е необходимо да се притеснявате за пускането и спирането на видеорегистратора. Ако Garmin Dash Cam 55 е включен в източник на захранване, той започва да записва автоматично и запаметява кадри в случай на инциденти.

   Всички кадри са подпечатан с време и място, за да знаете точно кога и къде са се случили събитията. При прегледа на кадрите на компютъра си, вие ще имате запис на географска ширина и дължина, дата, час, скорост и посока на движение.

   Garmin Dash Cam 55 притежава функция за автоматично откриване на инциденти (G-Sensor), така че, когато се открие инцидент, камерата да знае да запишете текущите, последните и следващите кадри, като по този начин се запази пълен запис на събитието. И всичко това се записва на включената Class 10 сменяема microSD карта памет.

   За по-близък план на превозно средство или щетите, можете да премахнете Garmin Dash Cam 55 от автомобила си и да правите снимки.

Споделете пътуването си с Travelapse ™

   Travelapse функцията за видео заснемане предоставя лесен и забавен начин да записвате и да споделяте приключенията си чрез кондензиране на няколко часа шофиране в няколко минути с акцентите.

Безжично Синхронизиране на клипове с Вашия смартфон

   Garmin Dash Cam 55 има вградена Wi-Fi®, така че да можете безжично да синхронизирате клиповете с Вашия съвместим смартфон след свалянето на безплатното VIRB® приложение. Това прави изключително лесно споделянето на видеоклипове с приятели, застрахователни агенции или правни органи.

Шофирайте с повишена информираност

    Garmin Dash Cam 55 притежава полезни функции за повишаване на информираността на водача, за да помогне и насърчи към по-безопасно шофиране. Forward collision warning1  ви известява ако карате прекалено близо до колата пред вас. Lane departure warnings1 ви известява ако се отклоните от вашата лента. Сигналите за светофари и камери за скорост2 ви предупреждават за камери за червен светофар или камери за скорост. Освен всичко това, когато автомобилът ви е спрял на кръстовище или в задръстване, "Go" сигнал ще ви уведоми, когато движението пред вашето превозно средство започне да се движи.

Наблюдавайте вашият паркиран автомобил

   Режим Паркинг следи всичко около вашия автомобил, когато колата е паркирана и двигателят не работи. Камерата  автоматично започва запис, ако и когато открие движение (изисква се Garmin кабел за режим за паркиране - продава се отделно; професионален монтаж се препоръчва).

 

 

GPS
Да
Живот на батерията
до 30 мин
Засичане на инциденти (G-Sensor)
Да
Скорост на кадрите
до 60 FPS
Размери
5.62 см x 4.05 см x 3.53 см см.
Тегло
0.59 кг.
Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Подобни Продукти