Видеорегистратор Garmin Dash Cam 55

Видеорегистратор Garmin Dash Cam 55

Компактни размери

Управлявайте камерата с Вашия глас

Записва висококачествено 1080p HD видео

Вашият очевидец, които никога не мига

Споделете пътуването си с Travelapse

Garmin DASH 55
изчерпан
Марка Garmin
SKU 38GAR10230
Напиши ревю
338,00 лв.
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

  Видеорегистратор Garmin Dash Cam 55 

  Записва висококачествено 1080p HD видео

    Garmin Dash Cam 55  е лесен за използване с висока разделителна способност видеорегистратор с 2.0 "LCD дисплей. С широкоъгълен обектив, той улавя целия път, докато вградения GPS дава точни данни за време и място, за да определи точно къде и кога са се случили събитията. Доверете се на Вашия Garmin Dash Cam 55 да запише отлични видео детайли, както на светло, така и в условия на слаба осветеност. Монтирайте камерата на предното стъкло и запишете Вашето шофиране в 1080p. Dash Cam записва в непрекъснат цикъл, с помощта на включената сменяема microSD™ карта(до 64GB).

    Конторлирайте камерата с гласа си и дръжте ръцете си на волана. Кажете "ОК, GARMIN" , за да запеметите видео. С помоща на функцията Travelapse. 

Вашият очевидец, които никога не мига

   Не е необходимо да се притеснявате за пускането и спирането на видеорегистратора. Ако Garmin Dash Cam 55 е включен в източник на захранване, той започва да записва автоматично и запаметява кадри в случай на инциденти.

   Всички кадри са подпечатан с време и място, за да знаете точно кога и къде са се случили събитията. При прегледа на кадрите на компютъра си, вие ще имате запис на географска ширина и дължина, дата, час, скорост и посока на движение.

   Garmin Dash Cam 55 притежава функция за автоматично откриване на инциденти (G-Sensor), така че, когато се открие инцидент, камерата да знае да запишете текущите, последните и следващите кадри, като по този начин се запази пълен запис на събитието. И всичко това се записва на включената Class 10 сменяема microSD карта памет.

   За по-близък план на превозно средство или щетите, можете да премахнете Garmin Dash Cam 55 от автомобила си и да правите снимки.

Споделете пътуването си с Travelapse ™

   Travelapse функцията за видео заснемане предоставя лесен и забавен начин да записвате и да споделяте приключенията си чрез кондензиране на няколко часа шофиране в няколко минути с акцентите.

Безжично Синхронизиране на клипове с Вашия смартфон

   Garmin Dash Cam 55 има вградена Wi-Fi®, така че да можете безжично да синхронизирате клиповете с Вашия съвместим смартфон след свалянето на безплатното VIRB® приложение. Това прави изключително лесно споделянето на видеоклипове с приятели, застрахователни агенции или правни органи.

Шофирайте с повишена информираност

    Garmin Dash Cam 55 притежава полезни функции за повишаване на информираността на водача, за да помогне и насърчи към по-безопасно шофиране. Forward collision warning1  ви известява ако карате прекалено близо до колата пред вас. Lane departure warnings1 ви известява ако се отклоните от вашата лента. Сигналите за светофари и камери за скорост2 ви предупреждават за камери за червен светофар или камери за скорост. Освен всичко това, когато автомобилът ви е спрял на кръстовище или в задръстване, "Go" сигнал ще ви уведоми, когато движението пред вашето превозно средство започне да се движи.

Наблюдавайте вашият паркиран автомобил

   Режим Паркинг следи всичко около вашия автомобил, когато колата е паркирана и двигателят не работи. Камерата  автоматично започва запис, ако и когато открие движение (изисква се Garmin кабел за режим за паркиране - продава се отделно; професионален монтаж се препоръчва).

 

 

Спецификации

Размери
5.62 см x 4.05 см x 3.53 см см.
Тегло
0.59 кг.

Съдържание

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти