Възпитателна каишка за обучение на кучета Dogtra 1210 NCP

Възпитателна каишка за обучение на кучета Dogtra 1210 NCP

Водоустойчив приемник и предавател
2-Часа бързо зареждане
Nick Constand Pager
Течно кристален дисплей
Ниво на стимулация 1-127
Обхват 800 метра
За кучета до 15 кг
Ниско и високо ниво на симулация
Щипка за колан

Възпитателна каишка за обучение на кучета Dogtra 1210 NCP за дресировка на средно големи породи (около 15 кг).

Електронна възпитателна каишка Dogtra 1210 NCP
изчерпан
Марка Dogtra
SKU 05DOG02648
Напиши ревю
580,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Възпитателната каишка за обучение на кучета Dogtra 1210 NCP

Ако изпитвате затруднение с дресировката на ловното си куче с традиционните методи и не успявате да го обучите да изпълнява дори елементарни команди, тогава можете да се доверите на електронните каишки с марка Dogtra.

Възпитателната каишка 1210NCP Dogtra изпраща комбинация от електроимпулси с цел обучение. Предимството на каишката не е силата на импулсите, тъй като дори лек импулс привлича вниманието на кучето.

В зависимост от начина, по който използвате предавателя, обхвата на яката може да бъде до 850 м. Неколкократното повторение ще накара кучето да свикне с импулса от каишката и да прави връзка между него и желаната от вас команда. Обхватът достигащ 850 метра е достатъчен за дресировката, както на кучета за състезания, така и на такива за лов.

Самата каишка е лека тежи не повече от 200 грама заедно с вградения в нея предавател. Радиопредавателят, от където се подават командите, е снабден с голям LCD дисплей показващ избраната честота на подаваните импулси и нивото на батерията.

Честотата на импулсите може да бъде прецизно настроена на различни нива - от 0 до 127. Радиопредавателят и приемникът са водоустойчиви и притежават функцията пейджър, при която веднъж натиснат бутонът, намиращ се отпред на приемника, той причинява вибрация на каишката в продължение на секунди. Това е чудесен метод за дресировка.

Устройството има отделни бутони за еднократен и продължителен импулс. Технологията за филтриране не позволява намеса на радиоимпулсите с други устройства като пейсмейкъри и т.н.

Дигиталният микропроцесор предлага хиляди уникални кодове, за да се избегне съвпадение с честотата на друга каишка Dogtra. Има модели, които позволяват дресировка на 2 кучета едновременно чрез само един предавател.

Забележка: Продуктът се продава само при предварителна заявка.

 

Спецификации

Обхват
до 850 метра
Водоустойчив
Напълно водоустойчиви приемник-каишка и предавател
Дисплей
Показващ точното ниво на стимулация
Тегло
2 кг.

Съдържание

  • 1 бр. каишка
  • 1 бр. приемник

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти