Екшън камера Cambox V3+ 10MP Sony леща с 135 градусов ъгъл на гледане

Екшън камера Cambox V3+ 10MP Sony леща с 135 градусов ъгъл на гледане

Cambox V3+ е перфектната екшън камера за вашите приключения - компактна, лесна за употреба и с впечатляващо качество на запис.

Екшън камера Cambox V3+ 10MP Sony леща с 135 градусов ъгъл на гледане
Марка Cambox
SKU 75CAM12361
Напиши ревю
875,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

 С Cambox V3+ получавате всичко, което ви е необходимо, за да запечатате вашите най-вълнуващи моменти с безупречно качество и удобство. В комплекта са включени: камера Cambox V3+, 32GB Micro SD карта за запаметяване на вашите записи, USB-C кабел за зареждане и трансфер на данни, велкро закопчалка за стабилно поставяне на камерата, практичен калъф за съхранение и носене, кърпа за почистване на обектива за ясни и безупречни снимки, метален пин за нулиране в случай на нужда от рестартиране и подробно ръководство за бърз старт за лесна настройка и работа с камерата.

Cambox V3+ е оборудван със забележителни функции, които ви позволяват да заснемете всеки детайл от вашите приключения. Разполага с Full HD запис с възможност за резолюция 2K при 30 FPS и Full HD при 1080HD с 60 FPS за ясни и живи видеозаписи. Процесор с 2 ядра осигурява бърз и ефективен обработка на данните, а камерата с 10 мегапиксела ви дава възможност да заснемете висококачествени снимки. С широк ъгъл от 135° нищо няма да се изпуснете от вашите записи. Очаквайте живот на батерията от около 70 минути, когато снимате във FullHD при 60 кадъра в секунда и 2 часа за пълно зареждане.

Cambox V3+ идва с 32GB microSD карта и е съвместим с microSD карти до 256GB.

Допълнително, Cambox V3+ предлага стабилизация на изображението чрез софтуер, което осигурява плавно и ясно записване дори по време на бързо движение или интензивни дейности. Стерео микрофонът осигурява кристално чист звук .

С помощта на приложението Cambox V3+ App, което работи чрез Wi-Fi, можете да управлявате камерата си от разстояние, да настройвате настройките и да преглеждате предварително видеоматериала директно от вашия смартфон. Така винаги можете да бъдете сигурни, че ще заснемете всеки незабравим момент.

Със своят компактен и удобен за носене дизайн, Cambox V3+ е съвместим с 99% от каските и шапки с козирка и осигурява бърз и лесен монтаж. Включената велкро закопчалка и възможността за регулиране на камерата под визора гарантират стабилно и сигурно поставяне, без риск от нараняване или повреждане на каската. Камерата също така има възможност за свързване с външно захранване чрез USB C кабел, което удължава времето на записване и гарантира, че никога няма да пропуснете важни моменти.

С Cambox V3+ вашите приключения ще бъдат запечатани с ясни, ярки и живи детайли, които ще можете да споделите с приятели и семейство заедно с незабравимите емоции от вашите изживявания.

Андроид АПП  ISO

Спецификации

Wi-Fi
Cambox V3+ App
Процесор
Двуядрен процесор
Резолюция
10 Mpx
Запис
2K 30 FPS, Full HD 1080HD 60FPS 720 HD 60FPS
Максимално работно време
70 минути
Сензор
Sony
USB изход
C-type
Слот за SD карта
до 256 GB
Тегло
0.3 кг.

Съдържание

  • Cambox V3+
  • 32GB Micro SD карта
  • USB-C кабел
  • Една велкро закопчалка
  • Една торбичка от плат
  • Една кърпичка за почистване на лещи
  • Метален щифт за нулиране
  • Едно ръководство за бърз старт

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи