Защитна жилетка за ловно куче Hard Core Hogs and Dogs BAY

Защитна жилетка за ловно куче Hard Core Hogs and Dogs BAY

Hard Core Hogs and Dogs​ жилетката е изработена от висококачествени материали и предпазва ловното ви куче от битки с диви шрасета и помога за различаването му в лова.

Hard Core Hogs and Dogs BAY
SKU 28HCD12251
Напиши ревю
390,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Hard Core Hogs and Dogs правят жилетки за нуждите на всеки ловец. Използват най-високите класове военни и корекционни кевлари, за да произвеждаме най-здравите жилетки. Да имаш добро ловно куче е много трудно – отнема много време, всеотдайност и инвестиции, правилната порода и обучение, което прави смяната на едно куче много трудна. Hard Core Hod and Dogs се отнасят лично към създаването на най-здравата и най-добра екипировка на пазара с чудесно прилягане и гъвкавост.

Използватч кевлар, тъй като нашите тестове показват, че кевларът предлага най-добрата защита в сравнение с всеки друг материал. Един слой висококачествен кевлар може да се сравни с 3-7 слоя найлон или Cordura. Ние се гордеем, че не само правим жилетките, но сме ловци и ловим глигани. Видяхме как найлоновите жилетки се режат, когато бъдат ударени от големи глигани.

Кевларът, който използват е разнообразие от 850d до 3000d комбинации от химически смеси, за да осигури най-ефективната здравина, съчетана с най-ефективното съотношение на разцепване, за да ограничи грешките до минимум.

Тестовете показват, че основните кевларени жилетки от висок клас са около 99,9% устойчиви на прасета (нещо, което дори жилетките от 5-7 слоя найлон не могат да предложат!). Въпреки че никоя жилетка не е 100% устойчива на празкъсвания, HCHD са възможно най-близо с някои от тяхните по-нови жилетки, достигащи този рейтинг от 99,99%. Тестваме различни жилетки, за да предложим най-здравата жилетка на пазара! Глиганът все още не е успял да пробие тяхните кевларени жилетки. Задължително използваме премиум клас 1200/2500 кевлар и корекционният кевлар за проектиране на жилетките.

За тестовете си използват еднослойна жилетка от кевлар на всички кучета.

С KEVLAR... Получаваме максимална защита в лека жилетка.

BAY

Най-продаваната и любима жилетка! Това е жилетка покриваща цялата дължина на тялото с пълен слой от 850+ обработен кевлар, с поли-филцова плоча на гърдите. Тази жилетка предлага превъзходна защита в сравнение с всяка 5-слойна Cordura или найлонова жилетка на пазара и е много лека и гъвкава. Това е перфектната жилетка за ловно куче поради своята лекота и гъвкавост и предлага такава СТРАХОТНА защита.

Ниво 5 на защита. НАЙ-ДОБРОТО съотношение на защита към тегло за Bay Dogs или Catch Dogs и е най-здравата и лека комбинация от трислойна жилетка на пазара, за която знаем 99% непробиваема!

Висока предна част за допълнителна защита за припокриване на изрязани яки!

4-слойната версия е страхотна за ловни кучета с къс врат!

Препоръчва се: (ВСЯКО КУЧЕ) Предимно за защита по цялато тяло на ловни кучета.

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

 

Спецификации

Материали
850+ Обработен Кевлар
Тегло
2 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Защитна жилетка за куче

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи