Защитно облекло за ловно куче Browning Protect Pro

Защитно облекло за ловно куче Browning Protect Pro

4 сезона
За кучета до 10 кг
За кучета до 15 кг
За кучета до 20 кг
За кучета до 5 кг
Компактни размери

Browning Protect Pro Hunter жилетката е изработена от висококачествени материали и предпазва вашето ловно куче от дивеча и помога за различаването му в лова

Защитно облекло за куче Browning Protect Pro
изчерпан
Марка Browning
SKU 28BRW09139
Напиши ревю
480,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

!!! Преди почти 14 години нашите дистрибутори започнаха да продават защитната жилетка на френския производител CANO CONCEPT на нашите дистрибутори в Централна и Източна Европа. Първият модел произведен в по-голяма серия и с голям успех за това време се нарича "Protect PRO".

От около 2014 г. до 2019 г. имахме сътрудничество с производителя на пушки Browning заедно с CanoConcept във Франция. Защитната жилетка все още се произвежда по най-високите стандарти за качество в същия цех във Франция в CANO CONCEPT. Чрез голямата дистрибуторска мрежа на Browning, този така наречен „Browning Protect PRO от Cano Concept“ постигна много по-висок профил.

Това сътрудничество приключи главно поради следната причина: производителят на пушки Browning искаше да увеличи максимално своя марж на печалба и имаше почти 1:1 копие на този успешен модел, направено в Индонезия. Моделът все още се казва BROWNING Protect PRO, изглежда много подобен на оригинала отвън, но е произведен в много по-лошо качество и няма същия висок стандарт на защита като оригинала от Франция.
CANO CONCEPT сега произвежда тези продукти отново, както в миналото, под собствения си етикет CANIHUNT. Предимствата са значително по-високо качество на тъканите, както и междувременно много голямо продуктово разнообразие от аксесоари за ловни кучета като каишки, нашийници, звънци и др. !!!

 

Защитно облекло за куче Browning Protect Pro

 

Новата защитна жилетка от Browning има вградена защитна система на рамената и краката, както и нова система с цип.

Благодарение на яркия оранжев цвят, кучето лесно се различава от дивеча по време на лов.

Този защитен слой, дава възможност на вашето куче да се движи спокойно и същевременно да е напълно защитено от дивеча, както и от нежелани изстрели по време на лов.

Предпазната жилетка от Browning специално разработена с френската компания Cano Concept съставлява продукт изработен от няколко слоя Dyneema фибри, Cordura и Molton вата, което я прави изключително здрава и ефективна, като в същото време е и много лека. Осем слойна защита.

Най - външния слой е направен от Cordura материя, която е мека и в същото време е трудна за късане.

Слоевете изработени от Dyneema осигуряват оптимална защита при нападение от глигани по време на лов. Същевременно жилетката е снабдена със система от Molton памук, която регулира топлината на кучето.

Предлагат се различни размери. Максимална защита за вашето куче даваща свобода на движенията.

Предлага се в 9 различни размера, които се разграничават лесно като се взима предвид размерите на гърдите на кучето.

Забележка:Продукта се продава само при предварителна заявка.

Можете да почистите ловните жилетки в перална машина на максимум 40° C. Използвайте нормален перилен препарат, но не слагайте омекотител.

 

Спецификации

Водоустойчив
да
Тегло
0.45 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Защитно облекло за куче Browning Protect Pro 

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Как да изберем правилния размер жилетка?

Как да изберем правилния размер жилетка?

Разполагаме с голям асортимент жилетки, размерите на които лесно се разпознават поради кореспондиращия номер с обиколката на гърдите.

За да изберете правилния размер само измерете гръдната обиколка. Другите размери са стандартни, които съответстват на  гръдната обиколка, но те и лесно могат да се регулират понеже се урегулират с велкро.

Измерете гръдния кош много внимателно ( използвайки шивашки метър или конец) за да вземете най-точни мерки. Уверете се, че метъра не е много стегнат, трябва леко да докосва козината..

НИКОГА НЕ КУТУВАЙТЕ ПО ГОЛЯМ РАЗМЕР ЖИЛЕТКА ОТ НУЖНАТА, ЗАЩОТО ЖИЛЕТКАТА МОЖЕ ДА ПРОТЪРКА КОЖАТА НА КУЧЕТО ДОКАТО СЕ ДВИЖИ И ДА ПРИЧИНИ НАРАНЯВАНЕ НА ПРЕДНИТЕ КРАКА.

Пример:

Размер T65 отговаря на куче с размер на  гърдите 65 см. Като се махне допълнителния цип разширител жилетката мери 62 см. Благодарение на допълнителните гръдни части якето може да се разшири с 3 или 6 см. Ако гръдната обиколка на кучето Ви е 62 см тогава трябва да изберете размер T65.

Най-малкият размер гръдна обиколка е 45 см, като Дакел, тези жилетки може да се разширят само до 5 см T45, T50, T55, T60, T65, T70, T75, T80, T85. Жилетка T85 отговаря на породата Голямо синьо гасконско гонче.