Звукова примамка свирка Nordik Predator Pre - Tuned за хищници

Звукова примамка свирка Nordik Predator Pre - Tuned за хищници

Компактни размери
4 сезона

Звукова примамка свирка Nordik Predator Pre-Tuned  за хищници

Звукова примамка свирка Nordik Preda tor Pre - Tuned
Марка Nordik
SKU 34NOR06426
Напиши ревю
58,00 лв.
Добави аксесоари
Очила Num Axes с вградена HD камера и Bluetooth
Камуфлажен маскировъчен чадър за лов Moultrie с Realtree Xtra Camo
Примамка за лисица, диво прасе, бялка и чакал Hagopur Fox Wonder, съчетание от силна миризма на опушена риба
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Звукова примамка свирка Nordik Predator Pre - Tuned за хищници

Nordik Predator Pre-Tuned e създадена за лов на хищници при най-тежки зимни условия.

Примамката е много лесна за използване. Тя има едно основно преимущество, което ще ви спечели при избор на примамка за хищници.

Nordik predator Pre-Tuned е с външна мембрана и не замръзва при минусови температури, за разлика от свирките с вътрешни мембрани. С нея може да се имитират много и различни звуци.

Свирката има три степени, които се регулират с помощта на гумен пръстен. За по-успешен лов използвайте трептяща примамка, която имитира агонизиращ заек.

Тя ще Ви помогне, като отвлече вниманието на примаменият хищник от вас. Поставете примамката на разстояние 30-40 метра от избраната позиция и леко встрани. Обикновенно очаквайте хищниците да ви приближават в посока срещу вятъра.

ВНИМАНИЕ!

Тази свирката възпроизвежда звуци, които превишават 115 децибела, препоръчваме използването на протектори за уши (антифони или тапи за уши).

Начин на използване:

Звуци на мишка За имитиране на звук от мишка, поставете гуменият пръстен във възможно най-крайно положение на свирката(към устата) и надувайте на къси интервали.

Заек и заек подземник в беда Този сигнал е много лесен за възпроизвеждане. Поставете гуменият пръстен на втората (за заек подземник) или на третата (за заек) позиция, устните си около средата на мембраната на свирката. Поставете краят на свирката между показалеца и палеца и чрез свиване и разтваряне на пръстите да образувате „фуния“ с различен размер. Свивайте и разтваряйте „фунията“ в синхрон с подаването на въздуха в свирката.

Упражнявайте се и когато натрупате опит и увереност в имитирането на основния звук, експериментирайте!!! Това може да Ви е само от полза. Поставете гуменият пръстен в основата на свирката и в зависимост от това къде позиционирате устните си върху мембраната, ще възпроизвеждате звук с различна дебелина (като гласовете при хората). С различни вариации на подаване порции въздух в свирката, на по-продължителни или по-кратки, ще имитирате различни ситуации звуци (все едно от различни животни). Ако желаете да направите звука по-болезнен, вкарайте в свирката звука "гррр".

 

Спецификации

Вид дивеч
Хищници
Тегло
0.2 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Звукова примамка свирка Nordik Predator Pre - Tuned за хищници

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи