Обикновена ловна камера Browning Strike Force Pro DCL с до 39 метра светкавица и 26 MP камера

Обикновена ловна камера Browning Strike Force Pro DCL с до 39 метра светкавица и 26 MP камера

Висока резолюция
Захранване с батерии тип АА
Компактни размери

Обикновена ловна камера Browning Strike Force Pro DCL с двойна леща.

Browning Strike Force Pro DCL
Марка Browning
SKU 01BRW12176
Напиши ревю
520,00 лв.
Добави аксесоари
Micro SD карта памет Samsung – 512 GB клас 10, с Адаптор
Оловна презареждаща акумулаторна батерия Lava 12V/5Ah
Соларен панел 10W с контролер на 6/12 V за автоматични хранилки и ловни камери
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Browning Dark Ops Pro DCL е специализирана камера с невидима подсветка, предназначена да увеличи максимално яснотата и обхвата при всякакви условия на светлина. Pro DCL е камера с двоен обектив и, както при по-старите модели, тази система с повече обективи гарантира, че камерата винаги е оптимизирана за заснемане на кристално чисти снимки и видеоклипове при дневна светлина, слаба светлина или нощни условия. Ключова характеристика на Pro DCL е неговата система за инфрачервено осветление RADIANT 6 и този модел използва 6 невидими светодиода за допълнително  подобряване на яснотата на нощните изображения.
 
Водещата камера в серията камери Strike Force на Браунинг е Strike Force Pro DCL, включваща „Технология с двойни обективи“ и възможност за създаване на 26MP изображения. Използвайки иновативен дизайн, капана разполага с персонализиран обектив на дневната камера за създаване на ярки изображения през деня, докато специалният обектив на нощната камера прави невероятно ясни изображения при условия на слаба светлина. За  подобряване на нощните изображения, новата система за инфрачервено осветление RADIANT 6 е интегрирана, за да осигури несравнимо представяне през нощта в следяща камера с обхват на светкавицата, който може да се разшири до невероятните 39 м. Осигурявайки много бързи скорости на задействане от 0,15 секунди, в 1080p Full HD видеоклипове, широк зрителен ъгъл от 54 градуса, обхват на засичане от 30 метра и надеждно дълъг живот на батерията от само 6 батерии АА, лесно е да разберете защо производителността на тази камера може да бъде описан като най-доброто, което съществува.
 
Тази камера заснема 26MP изображения и записва в Full HD видео (1920 x 1080p) на SD карта (поддържат се до 512GB SDXC карти с памет). Нейната светкавична скорост на задействане от 0,15 s и впечатляващото време за възстановяване от 0,35 s ще гарантират, че никога не пропускате момент. Камерата има компактен дизайн в сравнение с повечето други камери за лов, което и позволява да седи удобно в дланта на ръката ви. Камерата записва изображения и видеоклипове в пълен цвят през деня и черно-бяло през нощта, като не използва светещи инфрачервени светодиоди, които осигуряват невидимо осветление до 39 метра. Тези светодиоди могат да се регулират между различни настройки, за да балансират разстоянието и консумацията на енергия и да осигурят оптималната настройка за вашата камера. Скоростта на спусъка се регулира от 0,1 - 0,7 секунди, което ви позволява да настроите скоростта на вашия целеви вид. Интелигентна IR видео функция продължава да записва кадри, докато животното е активно пред камерата (макс. 2 минути през деня, 20 секунди през нощта).
 
Друга полезна характеристика на тази камера е нейният вътрешен 3,80 см (1,5”) цветен екран, който е достъпен чрез преден панел, което ви позволява да променяте настройките и да преглеждате кадри, без да махате камерата от нейната позиция на място. Можете да заснемете до 8 бързострелни изображения, както и да зададете времеви интервал с режима на камера Timelapse Plus на Dark Ops Pro DCL. Закъснението между снимките се регулира (между 1 секунда до 1 час) и лентата с информация за картината показва час, дата, температура, фаза на луната, барометрично налягане и идентификатор на камерата. Допълнителните функции включват опции за управление на SD карта и настройка за интелигентно IR видео, която позволява на камерата да продължи да записва дивата природа през деня за до 5 минути. Камерата се захранва от 6 х АА батерии.
 
NB! Камерата се продава с предварителна поръчка. Време за доставка до 3 седмици.

Спецификации

Волтаж
12 V
Резолюция
12 Mpx
Време на задействане
0,15 секунди
Време на възстановяване след задействане на PIR
0.35 сек
Размер на снимка
26 MP
Обектив
FOV=54 °
IR подсветка 940 nm дължина на вълна не забележима
Да
Обхват на подсветка
30 метра
LCD дисплей
1.5" "
Дисплей
1.5"
Размер на видео
1920 x 1080 Full HD
Дължина на видео
1 - 120 сек.
Видео със звук
Да
Брой снимки при активен режим Burst Mode
1 - 8
Обхват на заснемане
30 мерта
Регулиране на PIR датчик
Да
Time Lapse
Да
Захранване
Батерии AA - 6 броя 1,5 V
Външно захранване
12 V
Консумация на ток при снимане
150 mA
Работна температура
от ‐10°C до +40°C
Работна влажност
от 20 до 85% без конденз
Интервал на задействане
Възможност за програмиране - 1 сек. – 60 мин.
Отпечатък на снимката
Време – час, дата, температура, фаза на луната
Слот за SD карта
oт 8 GB до 512 GB
Индикатор изтощена батерия
Да
Издържливост на лоши атмосферни условия
Да
Размери
108 x 76 x 63 мм.
Тегло
0.8 кг.

Съдържание

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи