Пушилня от неръждаема стомана, с две горелки

Пушилня от неръждаема стомана, с две горелки

Компактни размери
4 сезона

Пушилнята може да се ползва само за топло пушене, както на риба, така и на миди и всякакъв вид месо. Не е предназначена за студено пушене. В зависимост от силата на огъня и количеството на рибата, тя става готова за около 1 час.

Пушилня от неръждаема стомана
SKU 19ZZZ10197
Напиши ревю
78,00 лв.
Добави аксесоари
Комплект за барбекю Campingaz
Комплект четка за барбекю 3 в 1 - Campingaz
Шиш-двоен за барбекю Campingaz 6 броя
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Пушилня от неръждаема стомана

Пушилнята за риба ви дава възможност да приготвите продукти изключително лесно, както в домашни условия, така и когато сте сред природата на пикник. Освен, че усилията са минимални, храната става невероятно вкусна и здравословна. Подходяща за пушене на всякакъв вид риба. Самата пушилня е изработена от неръждаема стомана. Можете да я поставите върху обикновен или газов котлон, скара, барбекю или директно върху жарава. Подходящи са всякакъв вид дървени стърготини от плодно дърво, за да бъде по-добър аромата при опушването. Пушилнята разполага с две горелки включени в комплекта.

Никога не използвайте дървени стърготини от иглолистно дърво.

Пушилнята може да се ползва само за топло пушене, както на риба, така и на миди и всякакъв вид месо. Не е предназначена за студено пушене. В зависимост от силата на огъня и количеството на рибата, тя става готова за около 1 час. Не е необходимо използване на други подправки, освен сол, тъй като при опушването рибата придобива характерен аромат и вкус.

Спецификации

Дръжки за пренасяне
Да
Материал
Неръждаема стомана
Размери
260 х 380 мм.
Тегло
3.2 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Пушилня от неръждаема стомана

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи