Система за заточване с прецизно регулиране Work Sharp Precision Adjust Elite

Система за заточване с прецизно регулиране Work Sharp Precision Adjust Elite

Отключете пълния потенциал на своите ножове с Precision Adjust ELITE™. Безпроблемното поддържане на остри като бръснач остриета и се насладете на увереността, която идва с прецизното заточване всеки път.

Система за заточване с прецизно регулиране Work Sharp Precision Adjust Elite
Марка Work Sharp
SKU 36WOS12277
Напиши ревю
348,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Представяме ви Precision Adjust ELITE™, изключителен напредък, изграден върху успеха на нашия най-продаван Precision Adjust Knife Sharpener™. Създадена за взискателни ентусиасти, които изискват най-голяма прецизност при ръчно заточване, тази система със седем абразивни зърна с регулируем ъгъл поставя нов стандарт в заточването на ножове.

 

С Precision Adjust ELITE™ може да регулирате фино ъглите на заточване според вашите предпочитания. Регулируемият диапазон обхваща от 15° до 30°, предлагайки прецизни стъпки от 1°, за да побере широк набор от кухненски ножове, ножове за открито и за ежедневно носене (EDC). Тази универсална точилка е оборудвана с две дръжки Tri-Brasive®, които съдържат общо пет диамантени плочи, заедно с фина керамична плоча. Тази цялостна селекция ви позволява безпроблемно да поправяте и заточвате остриетата си. За да постигнете наистина спиращ дъха резултат, използвайте кожената каишка, която усъвършенства и полира ръба на острието. В допълнение, включената керамична пръчка е идеална за хонинговане на назъбени остриета, като гарантира, че острието е експертно поддържано.

Precision Adjust ELITE™ включва иновативния дизайн на скоба V-Block™, гарантиращ както безопасността на потребителя, така и сигурността на ножа по време на сесии за заточване. Тази революционна скоба закрепва бързо и сигурно ножа, осигурявайки спокойствие и позволявайки ви да се съсредоточите върху постигането на перфектното острие. За ваше удобство са включени здрава чанта и Tri-Brasive® поставка за съхранение, които поддържат абразивите и точилото организирани и лесно достъпни.

Този изключителен пакет съчетава Precision Adjust Sharpener™ и комплекта за надграждане, предоставяйки несравнима гъвкавост и възможности в един цялостен пакет. Изработен с мисъл за лекота и безопасност, точилото осигурява удобно изживяване без компромис с производителността или сигурността.

Включени с Precision Adjust ELITE™ са впечатляваща гама от опции за зърненост: 220, 320, 400, 600 и 800 диамантени плочи, керамична плоча, кожена каишка и керамичен прът за назъбване. С тези висококачествени абразиви имате всичко необходимо, за да постигнете изключително съвършенство на острие.

ВАЖНО – не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ – само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!

Спецификации

Заточване, пилене, шлайфане и полиране
Да
Регулируема система за заточване на остриета под прецизно подбран ъгъл
Да
Сменяеми абразивни ленти
Да
Уред за помощ при заточване
Да
Тегло
0.45 кг.

Съдържание

  • 1 бр.  Precision Adjust ELITE™

Документация

Коментари

Рейтинг
5 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи