GPS кучешка каишка Alpha 50 с приемник с обхват до 14 км

GPS кучешка каишка Alpha 50 с приемник с обхват до 14 км

Захранване с батерии тип АА
GPS
Водоустойчив

С GPS кучешка каишка Alpha 50 може да наблюдавате вашето куче на обхват 14км и да определяте неговото местоположение при лов.

GPS за следене и дресировка на кучета Alpha 50
изчерпан
GPS кучешка каишка Alpha 50 с приемник с обхват до 14 км
Марка Garmin
SKU 03GAR10224
Напиши ревю
1 470,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

GPS кучешка каишка Alpha 50 с приемник с обхват до 14 км

С този продукт на Garmin ще следите всеки ход на вашето куче.

Устройството се обновява на всеки 2.5 секунди като бързо определя точното местоположение на животното, дори когато то тича.

На дисплея, наблюдавате текущото местоположение на кучето и историята на преминаване.

Ако преминете към страницата Dog Track, ще видите компас, който сочи към мястото където се намира кучето.

Когато се проследяват много кучета има възможност да използвате мащаб на страницата с картата, за да могат да се видят всички животни едновременно на екрана.

За да се намали визуалното претрупване на карта, можете да превключвате между "Покажи всички", "Покажи някои" и "Не показвай" - избирайки продължителността, за следене на всяко куче на дисплея.

Можете също да споделяте кучето, така че друг човек да може да вижда местоположението му на картата, заедно с компаса за проследяване.

Освен това, чрез споделянето на кода за контрол на кучето, може да се даде възможност на друго лице да конфигурира и управлява каишката на кучето.

Използвайте Т5 каишка (продава се отделно) за предаване на местоположението на всяко куче.

Alpha 50 разполага microSD™ слот за карта памет, която ви позволява да заредите повече възможности за картографиране.

Можете да добавите City Navigator® Europe NT, която ви дава възможност да виждате завой-по-завой посоките на движение по пътищата.

В допълнение, с Alpha 50 поддържа BirdsEye Satellite Imagery (включен е безплатен 1-годишен абонамент) можете да сваляте сателитни снимки на устройството и да ги интегрирате с вашите карти. Alpha 50 е съвместим с Garmin Custom Maps, безплатен софтуер, който трансформира хартиени и електронни карти в карти, които да инстлирате на вашето устройство.

Имате възможност за по-продуктивен лов с BaseCamp ™ софтуера, който ви позволява да разглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи.

Този безплатен софтуер за паниране на пътуване дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, който можете да споделяте с приятели, семейство или други ловци. BaseCamp показва топографски данни на картата в 2D или 3D формат на екрана на компютъра.

Той също така може да прехвърля неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство, благодарение на безплатния 1-годишен BirdsEye Satellite Imagery абонамент на Alpha.

Заредете вашия лаптоп с BaseStation софтуера, за да го превърне в център за проследяване на множество кучета (оборудван с Т5 каишки²).

Виждате GPS информацията в реално време на екрана на компютъра, което го прави идеален за търсене. Възможно е проследяване дори когато интернета и мобилната услуга на телефона ви не са на разположение, благодарение на GPS/GLONASS.

Alpha 50 е проектиран да бъде ефективен, лесен за използване, надежден и достатъчно здрав, за да издържа на всякакви условия по време на лов. Устройството е водоустойчиво до IPX7, и може да се захранва със стандартни АА батерии или допълнителна презареждаема NiMH батерия.

Устройството прави актуализация  на всеки 2.5 секунди за по-бързо проследяване местоположението на кучетата. Alpha 50 може безжично да споделя информация за кучетата с fenix 3 / tactix GPS часовници, така че ръцете Ви да са свободни и да може да реагирате по-бързо.

Чрез геозони и аларми за радиус устройството ви предупреждава, когато кучето отива в или извън определени райони.

Има различни функции, които дават информация за слънцето и луната, за приливите, изчисляване на площи, календар за лов / риболов, режим Geocashing, барометричен алтиметър. Има възможност за прехвърляне на данни от уред към уред. Вградена памет е 1,7 GB.

Забележка: Продуктът се продава само при предварителна заявка.

 

Спецификации

Резолюция
на дисплея: 160 х 240 пиксела Mpx
Водоустойчив
да
Батерия
Живот на батерията: до 20 часа mA/h
Батерия
Живот на батерията: до 20 часа mA/h
Дисплей
цветен TFT с 65к цвята
USB изход
да
Слот за SD карта
да
Размери
на дисплея: 3.6 x 5.5 cm; 2.6" диагонал (6.6 cm) см.
Размери
на предавателя: 6,1 x 16 x 3,6 см см.
Тегло
0.26 кг.

Съдържание

  • 1 бр. GPS приемник

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти