GPS тракер Intelink Pet 210 с GSM връзка, неограничен обхват на действие

GPS тракер Intelink Pet 210 с GSM връзка, неограничен обхват на действие

Водоустойчив
GPS
SMS контрол

GPS кайшката е перфекния аксесоар за лов с куче, може да видите в реално време локацията на кучето ви чрез мобилното приложение  "Emergency Alarm System" Intelink

GPS проследяващо устройство за куче Intelink Pet 210
изчерпан
Марка InteLink
SKU 03INT08916
Напиши ревю
180,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

GPS кучешка каишка Intelink Pet 210 с GSM връзка, със SIM карта

GPS проследяващо устройство за куче е специално проектирано устройство, позволяващо следенето на домашни любимци, посредством GPS технология и приложение на мобилен телефон.

GPS PET 210 е най-малкото проследяващо GPS устройство по рода си, което може да се постави на куче или друг домашен любимец.

Вградената антена позволява на малкия GPS уред да приема сигнали без никакъв проблем. За да работите с устройството е нужно да имате съответното InteLink приложение на мобилен телефон, което може да свалите по долу в секцията документация.

Изображението на приложението след като го инсталирате на мобилно устройство,  изглежда по този начин, под името "Emergency Alarm System" Intelink

Системата ви позволява да виждате в реално време с леко закъснение къде се намира домашния ви любимец.

GPS проследяващо устройство за куче разполага с Geo-fence опция позволяваща проследяването на тракера в обозначената зона. Така разбирате, че следеният от вас обект е в движение и е напуснал територията си.

Проследяващото устройство е подходящо и за лов. Особено подходящо е при лов с кучета, тъй които може да се проследи история на маршрута на движение на кучето. Така ловецът ще има инфомация за това дали кучето е в правилната посока, както и пътя, който е изминало в процеса на лова.

Снабдено е с функция аларма, която се задейства при излизане на обекта от Geo- fence зоната, GPS устройството се включва и съобщава реалното местоположение на обекта. Когато целта или кучето е извън зоната Geo-Fence, Intelink Pet 210 GPS ще се включи автоматично и ще изпрати сигнал до телефона ви с локацията на картата.

Има вграден модул u-blox MAX7 GPS, поддържащ бързо позициониране AGPS в градски зони чрез идентификация на мобилната клетката без GPS сигнал.

Забележка: GPS устройството работи задължително със SIM карта, ние предлагаме годишен абонамент на всички български мобилни оператори в размер на 72 лева годишно.

 

Спецификации

Водоустойчив
IP 65
Възможност за слагане на намордник
Да
Батерия
Режим готовност до 880 часа mA/h
Индикатор изтощена батерия
Аларма за изтощена батерия - изпраща известия на телефона Ви
Размери
68.5 x 37 мм (дължина х ширина) мм.
Тегло
0.055 кг.

Съдържание

  • 1 бр. проследяващо устрйство GPS Intelink PET - 210
  • 1 бр зарядно
  • 1 бр наръчник на английски език

Документация

Коментари

Рейтинг
5 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти