Камера UoVision Select 4G LTE 30 MP & 4K видео и SD до 256 GB

Камера UoVision Select 4G LTE 30 MP & 4K видео и SD до 256 GB

6V akü gücü
AA Pil
Time Lapse
Su geçirmez
Kamuflaj

Ловната камера Uovision Select 4G LTE е отлично решение за видеонаблюдение на дивеча в ловните полета или охрана на вашата собственост.

промо
SKU 01UOV12267
Yorum yaz
€ 227,65
Aksesuar ekle
Kurşun şarj edilebilir pil Lava 6V / 7Ah
Kurşun şarj edilebilir pil Lava 6V / 12Ah
Şarj cihazı S-Charge 6V şarj edilebilir piller için
Satın al
1
-
+
Açıklama
Spesifikasyonlar
İçeriği
Belgeleme
Yorumlar

Açıklama

Uovision Select 4G LTE 30 MP & 4K видео осигурява много високо качество на изображението, независимо дали снима през деня или нощта. Камерата може да бъде настроена в следните резолюции:  5MP, 8MP, 16MP, 20MP, 24MP и 30MP. Камерата може да бъде настроена да прави 1-10 последователни снимки по време на откриване. Качеството на видеото се регулира в шест различни разделителни способности, 4K/2.7K/1440P/1080P/720P/WVGA, и шестте със запис на звука (записването на звука може да бъде изключено при желание).

През нощта камерата прави черно-бели снимки с инфрачервена подсветка, за да не плаши животните или да бъде видяна на човешко око. Камерата е оборудвана с новоразработена невидима светкавица. Светкавицата с висока мощност дава много по-плавен светлинен поток от преди с обхват от около 15 метра. Мощността на светкавицата се регулира, ако е необходимо.

Select LTE (4G) 30MP работи с мобилно приложение, където получавате направените снимки и видеа и променяте настройките на устройството - LinckEazi APP, лесно можете да го изтеглите от Google Play или App Store.

Камерата предава изображения и видео през 4G мрежа. Uovision Select LTE (4G) 30MP  има най-доброто качество на снимките и видеоклиповете, като те се качват в приложението веднага след като камерата заснеме обект. Ако желаете, можете да ограничите камерата да изпраща само определен брой снимки на ден, от 1 изображение до неограничен.

Заедно с изображението ще получите информация за датата и часа на заснемане на снимката, температурата, силата на батерията, фазата на луната, силата на сигнала и състоянието на SD картата. Заснема се снимка, тъй като сензорът за движение PIR е бил задействан или е генерирано изображение с Time Lapse или изображение е заявено по команда чрез APP.

Uovision Select LTE (4G) 30MP автоматично превключва между двете 2- и 3- и 4G мрежи, за да намери най-добрият прием. Това увеличава вероятността картината / видеото да бъдат изпратени.

Time Lapse е функция, която снима през зададен интервал от време. Ако зададете функцията Time-Lapse на камерата за 8 часа, например, камерата ще прави снимка / видео на всеки 8 часа, независимо дали има движение или не пред камерата. Това е много интелигентна функция, ако искате да следите термометъра във вашия ваканционен дом или каравана, да проверявате състоянието на камерата или да наблюдавате определен елемент или функция. Потенциалната област на употреба е много широка. Тази функция разбира се може да се комбинира с PIR / сензор за движение и / или с таймер.

Таймерът ви позволява да решите кои дни и по кое време датчикът за движение на камерата трябва да е активен. Glory LTE е единственият на пазара, който има така наречените седмични часове, така че да можете да зададете 2 различни часа всеки делничен ден от понеделник до петък. Това е много полезна функция при наблюдение, например на работно място, и може да се комбинира с функцията Time Lapse.

Сензор за движение и време за реакция
Uovision Select LTE (4G) 30MP има най-съвременен сензор с широка зона за откриване, която е адаптирана към ъгъла на видимост на камерата. Сензорът за движение на камерата има далечна и висока чувствителност и може да се настрои в 3 различни режима: Нисък, Автоматичен и Висок. Select LTE реагира много бързо в High, само 0,2 секунди (при други режими 1,2 секунди и 0,9 секунди).
Функцията може да се комбинира с таймер и Time Lapse.

С мобилното приложение  можете лесно да контролирате или променяте настройките на камерата, безплатно! С включена функция за дистанционно управление камерата консумира малко повече енергия, защото е онлайн. Функцията може да бъде настроена да бъде активна от всеки половин час до 24 часа на ден. Препоръчваме ви да използвате външно 6V захранване, ако често използвате функцията.

Дисплей
Вграденият 2,4-инчов цветен LCD дисплей и осветена клавиатура улесняват навигацията в менюто и разглеждането на заснетите изображения на дисплея. Тъй като дисплеят е отпред на камерата, улеснява много лесния монтаж, тъй като го виждате директно в дисплея на камерата.

Многоезично меню
Камерата има 10 езикови опции в менюто: английски, френски, немски, италиански, чешки, унгарски, шведски, датски, норвежки и финландски.

SD карта с памет
За да работи камерата, трябва да се използват SD карти до 256 GB. Камерата съхранява всички снимки и видеоклипове на картата с памет. Ако не искате да запазите множество изображения или видеоклипове и искате да изпразните картата с памет, тогава функцията „overwrite“ означава, че когато картата с памет е пълна, камерата автоматично записва върху най-стария файл (функцията е избираема: включване / изключване ). Камерата поддържа SD карти с памет с размери до 256GB.

Захранване
Uovision Select LTE (4G) 30MP съдържа 12 AA батерии. Препоръчваме да използвате висококачествени алкални батерии, тъй като те не губят капацитет при температури на замръзване и имат по-дълъг живот. Камерата може да работи и с 6-волтово външно захранване заедно с 6V захранващ кабел Uovision.

Монтаж
Камерата може лесно да бъде монтирана на дърво с включения в комплекта колан. Стойката за камера се предлага като аксесоар - използването на стойката означава, че можете по-лесно да намерите правилния ъгъл за настройката на вашата камера.

Spesifikasyonlar

Voltaj
6 V
Algılama aralığı
15 m
Çözünürlük
30 Mpx
Tetik zaman
0.2 saniye
Video boyutu
4K/2.7K/1080p/720p/WVGA/QVGA
Pil seviye göstergesi
Да
Resim boyutu
30MP/24MP/20MP/16MP/8MP/5MP
IR flaş 850 nm dalga boyu farkedilmez
Evet
IR flaş menzili
15 m
LCD ekran
2 “LCD "
Video uzunluğu
5 - 60 s
Sesli video
Evet
Aktif Burst Mode moddaki fotoğraf sayısı
1 - 10
PIR sensörünü ayarlama
Off/Low/Normal/High
Time Lapse
Evet
Internet
Evet
Güç kaynağı
Pil AA - 12 adet 1,5V V
Harici DC güç kaynağı
6 V
Uzaktan kumanda
LinckEazi APP
Çalışma sıcaklığı
-20°C den +60°С kadar
Tetik aralığı
Ayarlanabilir - 30 saniye - 60 dakka
Resim baskısı
Zaman saat,, tarih, sıcaklık, pil seviyesi
SD kart yuvası
1 GB tan 32 GB kadar
Kötü hava koşullarının dayanıklılığı
Evet
Boyut
154mm*112*mm*79mm cm
Ağırlık
0.474 kg.

İçeriği

  • 1 adet kamera
  • 1 adet Kemere
  • 1 adet Anten

Yorumlar

01.08.2023
Страхотна камера!
Ortalama puan
5 (1)

Yorum yaz

Ortalama puan

Tavsiyeler

Benzer ürünler

Satın al