Aksyon kamerasi Garmin VIRB® Ultra 30 GPS GMetrix™ ile köpek avı için uygun

Aksyon kamerasi Garmin VIRB® Ultra 30 GPS GMetrix™ ile köpek avı için uygun

GPS
USB çıkışı
Kompakt boyut

Камерата разполага с две камери, които осигуряват 360 градосова картина

GARMIN DASH CAM™ TANDEM
Видеорегистратор GARMIN DASH CAM™ TANDEM с две камери и 360 градосова гледка
Marka Garmin
SKU 38GAR12092
Yorum yaz
€ 362,65
Aksesuar ekle
Micro SD Hafıza Kartı SanDisk Ultra - 64 GB Sınıf 10, 100 MB / sn kayıt hızı
Micro SD Hafıza Kartı SanDisk Ultra - 128 GB Sınıf 10, 100 MB / sn kayıt hızı
Satın al
1
-
+
Açıklama
Spesifikasyonlar
İçeriği
Yorumlar

Açıklama

Две 180 градусови камери работещи в Тандем за да осигурят пълно покритие на пътя и водача - ден или нощ. Можете безпроблемно да следите всичко случващо се около вас с две камери. Вътрешната камера е с нощно виждане, а външната е с отчетливо 1440р видео. Може едновременно да се захранва видео регистратора и да зареждате своя телефон. С гласовите команди може лесно да командвате устройството и едновременно да управлявате автомобила без да отделяте ръце от волана.

ДВA ОБЕКТИВА

Този видеорегистратор разполага с два обектива, всеки със 180-градусово зрително поле, което осигурява пълно покритие около водача.

КОМПАКТЕН РАЗМЕР

Тази мъничка камера е дори по-малка от повечето ключове за автомобили. И е толкова дискретна и ненатрапчива, че едва ли изобщо ще я забележите.

GARMIN CLARITY ™ HDR

Предната камера записва ясно видео с 1440p. Това означава, че ще получите видео, което е достатъчно ясно и подробно, за да видите модела автомобил и други важни подробности.

НОЩНО ВИЖДАНЕ С NIGHTGLO™

Интериорната камера заснема 720p видео и разполага с изключителната NightGlo ™ технология на Garmin, така че да можете да записвате активност на водача и пътниците дори през нощта.

ЛЕСЕН ПРЕГЛЕД НА ВИДЕОТО

Вградената Wi-Fi® свързаност синхронизира видео с приложението Garmin Drive ™2 за лесно гледане и споделяне на Вашия смартфон.

DASHCAM AUTO SYNC

Използвайте приложението Garmin Drive, за да контролирате и възпроизвеждате видео от до 4 камери *3. Можете да възпроизведете записано видео на инцидент и да го видите от множество гледни точки.

ДВОЙНО USB

Няма да Ви се налага да избирате между включването на камерата и поддържането на телефона си зареден. Включеното зарядно устройство има допълнителен USB порт, така че да можете да направите и двете.

ЗАСИЧАНЕ НА ИНЦИДЕНТИ И GPS

Камерата автоматично записва видео, когато открие инцидент. С вградения GPS и Galileo ще имате доказателство за това кога и къде са се случили събитията.

ПАРКИНГ РЕЖИМ

Записвайте движение пред и вътре в автомобила си, когато е паркиран. Може да се изисква кабел, който се продава отделно.

ГЛАСОВИ КОМАНДИ

Дръжте ръцете си върху волана и използвайте гласови команди, за да кажете на камерата да запазва видео, да стартира и спира аудио записа и още.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ НА ДИРЕКТНИ СЛЪНЧЕВИ ЛЪЧИ И ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА

Тази камера е предназначена за автомобилната среда, така че все да може да се използва в топъл климат с при пълно излагане на слънце.

1 Гласовият контрол е наличен само на английски, немски, френски, испански, италиански и шведски.
2 Изисква изтегляне на приложението Garmin Drive на Вашия съвместим смартфон, активиран с GPS и Bluetooth® Low Energy технология. Вижте Garmin.com/DriveApp за подробности.
3 Допълнителни камери се продават отделно.
Словната марка и логото на Bluetooth са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е лицензирано. Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance.

Spesifikasyonlar

USB kablo
Evet
Video boyutu
1440P (предна); 720P (интериорна)
Komutalar
sesli
Rotalar
GPS ile
Sensör
GPS ; Galileo
Fonksiyonellik
sesli komutlar, akıllı telefon ile izleme
Sesli video
Evet
Boyut
5.50 см x 4.10 см x 2.35 см cm
Ağırlık
0.065 kg.

İçeriği

  • Garmin Dash Cam Tandem
  • 16 GB microSD карта памет
  • Нископрофилен магнитен монтаж
  • 4 метра захранващ кабел
  • 1.5 метра USB кабел
  • Двоен USB адаптер за захранване
  • Документация

Belgeleme

Yorumlar

Ortalama puan
0 (0)

Yorum yaz

Ortalama puan

Tavsiyeler

Benzer ürünler

Satın al