Видеорегистратор Garmin Dash Cam 56

Видеорегистратор Garmin Dash Cam 56

Управлявайте камерата с глас си

Записва висококачествено 1440p HD видео

Вашият очевидец, които никога не мига

Споделете пътуването си с Travelapse

Dash Cam Auto Sync Ви позволява да контролирате и възпроизвеждате кадри от до четири камери на Вашия смартфон с помощта на Garmin Drive™ app

Garmin Dash Cam 56 камера за автомобил
Видеорегистратор Garmin Dash Cam 56
Марка Garmin
SKU 38GAR12135
Напиши ревю
309,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

  Видеорегистратор Garmin Dash Cam 56 

  Записва висококачествено 1440p HD видео

    Garmin Dash Cam 56  е лесен за използване с висока разделителна способност видеорегистратор с 2.0 " LCD дисплей. С широкоъгълен обектив, той улавя целия път, докато вградения GPS дава точни данни за време и място, за да определи точно къде и кога са се случили събитията. Доверете се на Вашия Garmin Dash Cam 56 да запише отлични видео детайли, както на светло, така и в условия на слаба осветеност. Монтирайте камерата на предното стъкло и запишете Вашето шофиране в 1440p. Dash Cam записва в непрекъснат цикъл, с помощта на включената сменяема microSD™ карта поне 8 GB, поддържа до 512 GB, клас 10 или по-висок.

    Конторлирайте камерата с гласа си и дръжте ръцете си на волана. Кажете "ОК, GARMIN" , за да запеметите видео. Можете  да запаметявате видеа или снимки, стартирате / спирате записа на звук или стартирате / спирате на функцията Travelapse. 

Вашият очевидец, които никога не премигва

   Не е необходимо да се притеснявате за пускането и спирането на видеорегистратора. Ако Garmin Dash Cam 56 е включен в източник на захранване, той започва да записва автоматично и запаметява кадри в случай на инциденти.

   Всички кадри са подпечатан с време и място, за да знаете точно кога и къде са се случили събитията. При прегледа на кадрите на компютъра си, вие ще имате запис на географска ширина и дължина, дата, час, скорост и посока на движение.

   Garmin Dash Cam 56 притежава функция за автоматично откриване на инциденти (G-Sensor), така че, когато се открие инцидент, камерата да знае да запишете текущите, последните и следващите кадри, като по този начин се запази пълен запис на събитието. И всичко това се записва на включената Class 10 сменяема microSD карта памет.

   За по-близък план на превозно средство или щетите, можете да премахнете Garmin Dash Cam 56 от автомобила си и да правите снимки.

Споделете пътуването си с Travelapse ™

   Travelapse функцията за видео заснемане предоставя лесен и забавен начин да записвате и да споделяте приключенията си чрез кондензиране на няколко часа шофиране в няколко минути с акцентите.

Безжично Синхронизиране на клипове с Вашия смартфон

   Garmin Dash Cam 56 има вградена Wi-Fi®, така че да можете безжично да синхронизирате клиповете с Вашия съвместим смартфон след свалянето на безплатното VIRB® приложение. Това прави изключително лесно споделянето на видеоклипове с приятели, застрахователни агенции или правни органи.

Шофирайте с повишена информираност

    Garmin Dash Cam 56 притежава полезни функции за повишаване на информираността на водача, за да помогне и насърчи към по-безопасно шофиране. Forward collision warning1  ви известява ако карате прекалено близо до колата пред вас. Lane departure warnings1 ви известява ако се отклоните от вашата лента. Сигналите за светофари и камери за скорост2 ви предупреждават за камери за червен светофар или камери за скорост. Освен всичко това, когато автомобилът ви е спрял на кръстовище или в задръстване, "Go" сигнал ще ви уведоми, когато движението пред вашето превозно средство започне да се движи.

Наблюдавайте вашият паркиран автомобил

   Режим Паркинг следи всичко около вашия автомобил, когато колата е паркирана и двигателят не работи. Камерата  автоматично започва запис, ако и когато открие движение (изисква се Garmin кабел за режим за паркиране - продава се отделно; професионален монтаж се препоръчва).

 

 

Спецификации

GPS
Да
iOS и Android
Garmin Drive™ app
USB порт за зареждане
да
Видео размер
До 60 FPS
Видео размер
1440p
Живот на батерията
до 30 мин
Засичане на инциденти (G-Sensor)
Да
Команди
Гласов контрол
Сензор
Засичане на инциденти (G-Sensor)
Скорост на кадрите
до 60 FPS
Функционалност
Предупреждения за сблъсък, предупреждения за напускане на лентата, "Go" сигнали и Garmin Real Vision ™
Батерия
До 30 минути mA/h
Батерия
Презареждаема литиево-йонна mA/h
Дисплей
320 x 240 пиксела
Дисплей
2.0" диагонал (5.1 см)
Дисплей
QVGA цветен TFT LCD
Размери
5.62 см x 4.05 см x 3.53 см см.
Тегло
0.06 кг.

Съдържание

  • Garmin Dash Cam™ 56
  • Нископрофилно магнитно монтажно
  • USB кабели (4м и 1.5м)
  • Двоен USB захранващ адаптер
  • Документация

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи