Възпитателна GPS кучешка каишка Garmin КT 15 с приемник Garmin ATEMOS 100

Възпитателна GPS кучешка каишка Garmin КT 15 с приемник Garmin ATEMOS 100

4 сезона
GPS
Водоустойчив приемник и предавател

Garmin KT 15 е здрав и водоустойчив до 10 метра. Каишката позволява прогресивна стимилация от нива от 1 до 18 активирани от ATEMOS 100.

 

Възпитателна GPS кучешка каишка Garmin КT 15 с приемник Garmin ATEMOS 100
изчерпан
Марка Garmin
SKU 05GAR12181
Напиши ревю
1 640,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Възпитателна каишка за обучение на кучета Garmin KT15 с приемник ATEMOS 100

GPS каишка за възпитаване Garmin KT15 е използва 18 нива на непрекъсната и моментна стимулация, плус звуков сигнал и вирация, активирани от ATEMOS 100 и помага да постигнете оптимална производителност от своите спортни кучета. Той позволява:

  • Проследявате до 20 кучета на до 10 км
  • По-добър контрол с използването на геозони, предупреждения за радиус и вибрация на K 5 каишката
  • Актуализацията на 5 секунди осигурява бързо локализирание и проследяване на кучетата
  • Подобрена сигурност - дистанционно активиране на LED светодиода на K 5 каишката
  • Интуитивен, работещ и с ръкавици, ярък 3-инчов (7,6 см) цветен сензорен екран
  • Предварително инсталирана 100K карта на Европа и 1 година безплатен BirdsEye абонамент за сателитни изображения

Следете скоростта, разстоянието и посоката на движение на всяко куче. Получавайте известия за действителното състояние на кучето, като например, ако те са "On Point". Едно Atemos 100 устройство, може да проследява до 20 кучета или ловци на разстояние до 10 км, като получава сигнали от допълнителни Atemos 100 устройства или K 5 каишки за кучета (продават се отделно) Актуализацията на до пет секунди, Atemos 100 Ви позволява да наблюдавате постоянно Вашите кучета. Антената GPS / GLONASS върху каишката K 5 осигурява бързо и надеждно сателитно позициониране и висока точност на проследяването, дори и в предизвикателни среди.

Atemos 100 Ви помага да обучавате и да контролирате своите кучета. Лесните за достъп бутони за обучение ви позволяват да комуникирате поотделно с всяко куче чрез безопасни и ефективни функции, включващи 18 нива на моментни и 18 нива на непрекъсната стимулация или звукови сигнали и команди с вибрация. Можете да изпозлвате настройката за блокиране на достъпа, за да се избегнете случайна стимулация или тон.

Изберете един от 2-та режима на стимулация, за да персонализирате обучението си още повече. Традиционната стимулиране ви позволява да правите бързи промени (ниско, средно и високо) в рамките на предварително определено ниво на стимулация (от 1 до 6), докато линейната стимулация позволява прогресивна стимулация от ниво 1 до ниво 18.

С помощта на геозони и предупреждения за радиуса можете да проверите движенията на кучето и да получите уведомление, когато то напусне или влезе в определена област. Като използвате Atemos, можете дори да "говорите" на кучето си чрез вибрации и акустични сигнали на K 5 каишката. По този начин можете да насочвате дистанционно добре обучените кучета.

Garmin устройствата са известни със своите наистина здрави конструкции, оптимизирани за използване на открито, а Atemos 100 е отличен пример за това качество. Atemos 100 има удобен за употреба и с ръкавици 3-инчов (7,6 см) сензорен екран с отлична четливост при всички условия на осветление, а здравият му корпус е IPX7 водоустойчив. Каишката за кучета K 5 е още по-издръжлива и нейния дизайн е адаптиран към строгите изисквания за кучешки каишки, използвани в най-тежките условия. Устройството за кучета е водоустойчиво на 1 ATM (10 m)2 и е снабдено с изключително здрава антена с метална VHF лента за надеждна работа дори при гъста растителност.

  1. K 5 каишката е съвместима само с Atemos 100 и Atemos 50.
  2. Може да издържа на налягане, съответстващо на дълбочина от 10 метра.

Alpha 100 устройство може да следи до 20 кучета или колеги ловци, получавайки сигнал от други Alpha 100 устройства или ТТ15 каишки (продават се отделно). Можете само да следите Вашите кучета, като изберете Т5 каишка. За случайте, които не позволяват стимулация, тон или вибрация, съвместимата Т 5 каишка е отлична алтернатива.

 

Спецификации

Обхват
10 км
Водоустойчив
IPX7
Батерия
Презареждаема литиево-йонна (включена) mA/h
Дисплей
240 x 400 пиксела
Дисплей
Трансфлективен, 65-К цветен TFT сензорен екран
Дисплей
3.8 см W x 6.3 см H; 7.6 диагонал
Размери
6.4 x 16.5 x 3.8 см см.
Тегло
0.25 кг.

Съдържание

  • Atemos 100 устройство
  • Акумулаторна литиево-йонна батерия
  • Една година абонамент BirdsEye Satellite Imagery
  • KT 15 каишка за куче с презареждаща се литиево-йонна батерия
  • Щипка за колан
  • 12,2см. стандартна и 31см. антени (за Alpha)
  • 47,5см. стандарт и 57,5см. антени (за T 5)
  • Клип за зареждане
  • AC адаптер
  • Кабел за захранване
  • USB кабел
  • Здрава чанта

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти