Звукова примамка свирка Nordik Mouse

Звукова примамка свирка Nordik Mouse

Звукова примамка свирка Nordik Mouse за хищници

Звукова примамка свирка Nordik Mouse
Марка Nordik
SKU 34NOR12158
Напиши ревю
22,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Звукова примамка свирка Nordik Mouse

Nordik Mouse е свирка имитираща звуци на мишки и полевки, с които най-често се хранят лисици, чакали и други хищници. Леко вдишване и издишване в свирката е достатъчно да я накарате да "оживее". Това прави Nordik Mouse изключително лесна за използване и не е нужно да надувате прекалено силно.

В случай, че някакви дребни частици попаднат в свирката, те лесно се почистват чрез разглобяване на свирката. Формата на Nordik Mouse дава възможност да се използва без да се държи с ръце. Можете да държите с ръцете пушката и да бъдете подготвени, когато хищникът се появи. Църкането на мишка може да се използва през активния ловния сезон, но е особено ефективен за млади хищници през лятото, които все още не са се срещали със звукът на заек в беда, ранена птица или ранен заек. Ето защо, често е по-лесно да се примамим млада лисица, чакал или друг млад хищник с звук на мишка, отколкото с други звуци. Звукът от Nordik Mouse може да изглежда нисък, но хищниците имат много добър слух и ще чуят примамката от далечно разстояние.

Начин на употребаИзползвайте това, което мислите, че звучи като цвърчене на мишка(подобно на скърцане) и с леки накъсвания на въздуха подаден в свирката в продължение на 20-30 секунди. Запазете тишина за 1-2 минути и повторете  отново до 30- 40 минути, преди да изберете нова позиция за варда. Мишото цвърчене също е предпочитан начин да започнете или приключите вардата си. Имайте предвид, че хищниците, които примамвате с мишо цвърчене, не са толкова внимателни, колкото когато ги примамвате със звук на заек в беда или друго ранено дребно животно. Тези хищници, които имат опит, ще  се опитат да заобиколят вятъра и да проверят за други хищници, които може да са заплаха за тях( да проверят, кое убива този заек). Опитайте се да намерите такава позиция, че да можете да наблюдавате вятъра и да я използвате да се слива с вашия камуфлаж!

Не забравяйте, че тренировките ви правят перфектни!

Спецификации

Вид дивеч
Хищници
Тегло
0.05 кг.

Съдържание

  • 1 бр. Звукова примамка свирка Nordik Mouse за хищници

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи