Панорамна 180° 4G камера Reolink Duo 2 LTE с възможност за солар

Панорамна 180° 4G камера Reolink Duo 2 LTE с възможност за солар

Представяме ви Reolink Duo 2 LTE - Най-добрата две в едно,  180° панорамна камера

Reolink Duo 2 LTE
-16%
Панорамна 180°  4G камера Reolink Duo 2 LTE с възможност за солар
Марка Reolink
SKU 40REO12282
Напиши ревю
720,00 лв.
600,00 лв. Спести 120,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Насладете се на ултраширокоъгълен изглед, както никога досега с Reolink Duo 2 LTE, революционната 180° панорамна камера, която обединява изображения от два обектива, за да елиминира пропуските и да намали изкривяването. Устройството комбинира две камери в една, като гарантира липса на слепи зони в наблюдението.

Технология с двойна леща:

Със своят двоен обектив, Reolink Duo 2 LTE улавя зашеметяващи 180° панорами, осигурявайки ви широк и кристално ясен изглед на заобикалящата ви среда.

Безжична 4G връзка:

Кажете сбогом на заплетените кабели и проблемите с монтажа. Reolink Duo 2 LTE се захранва от издръжлива батерия и работи с 4G LTE свързаност, което му позволява да работи без никакви кабели. Вземете го навсякъде и се насладете на спокойствие.

(Забележка: Изисква Nano SIM карта и интернет план за данни преди употреба. Поддържаните оператори включват Vivacom и A1.)

2K+ Quad HD яснота:

Пригответе се да бъдете изумени от рязкостта и яснотата на 6MP изображения с висока разделителна способност и видеоклипове в 2K+ на Reolink Duo 2 LTE. С неговия ултраширок и ясен изглед можете лесно да разгледате всеки детайл от заснетия материал.

Интелигентно и остро дневно/нощно виждане:

Reolink Duo 2 LTE гарантира, че вашата сигурност е приоритет. Неговото интелигентно разпознаване на хора и превозни средства незабавно ви предупреждава за всякакви движещи се заплахи, докато двупосочното аудио позволява комуникация в реално време. Чувствайте се спокойни, докато държите под око вашите домашни любимци, ферма или строителна площадка.

Акумулаторна батерия:

Оборудван с несменяема батерия с голям капацитет, Reolink Duo 2 LTE работи ефективно, минимизирайки необходимостта от често зареждане.

Съвместимост със слънчеви панели:

За постигане на непрекъснато захранване Reolink Duo 2 LTE може да бъде свързан към соларен панел Reolink. Безпроблемен монтаж и отлична устойчивост на атмосферни влияния с тази допълнителна функция. (Слънчевият панел се продава отделно, предназначен само за фотокапани Reolink, захранвани с батерии.)

Ясно и ярко нощно виждане:

Насладете се на ярки, богати на цветове нощни изображения с вградените прожектори и инфрачервените светодиоди.

Криптирано облачно хранилище и локално съхранение:

Насладете се на удобството да качвате видеоклипове от събития в защитения Reolink Cloud, осигурявайки резервно копие извън сайта и възпроизвеждане по всяко време. Освен това вграденият слот за microSD карта поддържа локално съхранение на видеоклипове (до 128 GB, не е включена) без необходимост от интернет връзка.

Интелигентно PIR откриване на движение и сигнали:

Персонализирайте чувствителността на движение на камерата и PIR графика, за да елиминирате фалшивите сигнали. Reolink Duo 2 LTE доставя незабавни и точни известия, имейл с моментни снимки на движение и аларми със сирена, всички регулируеми и персонализирани според вашите предпочитания.

Преглед на живо и интелигентно възпроизвеждане:

Останете свързани с вашето пространство с 180° широкоъгълна камера, позволяваща наблюдение в реално време от всяко място. Лесен достъп и преглед на запазените видеоклипове с помощта на филтри и времевата линия, за да намерите ключова информация без усилие.

Персонализирана зона на движение:

Фокусирайте се върху най-важното, като персонализирате зоната на движение. Изключете маловажните области и се уверете, че само значими събития задействат предупреждения и записи.

Интегриране на Google Assistant:

Поемете контрола върху вашите камери с лекота с помощта на Google Assistant. Просто кажете „Hey Google, покажи ми входната врата“ и наблюдавайте имота си на вашия Google Nest Hub или телевизор, съвместим с Chromecast.

Устойчив на атмосферни влияния дизайн:

Здравият и водоустойчив IP66 корпус на Reolink Duo 2 LTE гарантира неговата устойчивост срещу тежки външни условия, било то топлина, студ или мощни водни струи.

Предлагаме пакет за мобилен интернет на българските операторите A1, Vivacom и Yettel по Ваш избор и в зависимост от покритието, там където ще се монтира камерата.

Спецификации

СИМ
Да
Резолюция
6 Mpx
Увеличаване на заснетия образ (zoоm)
х6 X
AI Функция
Детекция на превозни средства, хора
GSM връзка
Да
iOS и Android
да
Аларма
да , Siren
Видео размер
4608 x 1296 (6.0 Мегапиксела) at 15 кадър в секунда
Влагоустойчив
да
Водоустойчив
да
Дължина на IR обхвата
850nm
Запис
на карта памет или облак
Инфрачервени диоди
6
Материал на констукцията
пластмаса
Монтаж
Собствена стойка
Напрежение
5V (V)
Поле на обхват
до 30 m нощно виждане
СИМ
ДА
Слот за TF карта
до 128 GB
Възможност за добавяне на соларен панел
Да
Ъгъл на детекция
Хоризонтален: 170°; вертикален: 50°; диагонален: 180°
Обектив
f= 2.8mm fixed, F=1.6, IR cut °
Видео формат
H.264
Видео със звук
Да
Външно захранване
5V/2A V
USB изход
да
Работна температура
-10℃~+55℃
Слот за SD карта
да
Размери
228 x 132 x 120 мм.
Микрофони
Да
Тегло
0.9 кг.

Съдържание

  • 1 брой камера Reolink Duo 2 LTE
  • аксесоари
  • 1 упътване

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи