Система за заточване с прецизно регулиране Work Sharp Precision Adjust Knife Sharpener

Система за заточване с прецизно регулиране Work Sharp Precision Adjust Knife Sharpener

Отключете пълния потенциал на своите ножове с Precision Adjust Knife Sharpener™. Безпроблемното поддържане на остри като бръснач остриета и се насладете на увереността, която идва с прецизното заточване всеки път.

Work Sharp Precision Adjust Knife Sharpener
Система за заточване с прецизно регулиране Work Sharp Precision Adjust Knife Sharpener
Марка Work Sharp
SKU 36WOS12276
Напиши ревю
168,00 лв.
Добави аксесоари
Допълнителен комплект за надграждане Work Sharp Precision Adjustment
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Представяме ви Precision Adjust Knife Sharpener™, най-добрият инструмент при заточване. Тази система с три абразивни зърна с регулируем ъгъл ви дава възможност да постигнете прецизност контролиране на ъгъла на ръба и острието едновременно.

С Precision Adjust Knife Sharpener™ вие имате свободата да регулирате ъгъла на заточване. В диапазона от 15° до 30°, на удобни стъпки от 1°, можете да наточите всеки нож, който притежавате.

Оборудвана с иновативната система Tri-Brasive®, тази точилка включва груби диамантени шкурки с 320 песъчинки и фини диамантени шкурки с 600 зърна. Тези диамантени шкурки работят бързо, за да възстановят острия ръб на вашите остриета, докато финият зърнест керамичен камък усъвършенствa, което води до невероятно остър ръб.

Дизайна V-Block Clamp™, Precision Adjust Knife Sharpener™ гарантира както безопасност, така и ефективност. Тази уникална скоба здраво държи вашия нож на място, позволявайки завъртане на 180° с натискане на бутон по време на заточване. Тази интелигентна функция спестява време и усилия, като прави процеса на заточване по-бърз и удобен. Основата за заточване осигурява стабилна платформа за настолно заточване, гарантирайки оптимална стабилност и контрол.

Точилото за ножове Precision Adjust Knife Sharpener™ е внимателно изработено с мисъл за лекота и безопасност. Неговият удобен дизайн ви позволява да постигнете резултати от професионален клас, като същевременно поддържате максимална сигурност през целия процес на заточване.

Включени с това точило са 320 груби и 600 фини диамантени  шкурки, заедно с фин керамичен камък. Този пакет ви снабдява с всички необходими инструменти, за да заточите всички остриета.

ВАЖНО – не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ – само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!

Спецификации

Заточване, пилене, шлайфане и полиране
Да
Регулируема система за заточване на остриета под прецизно подбран ъгъл
Да
Сменяеми абразивни ленти
Да
Уред за помощ при заточване
Да
Размери
1651x2438x1424 мм.
Тегло
0.45 кг.

Съдържание

  • 1 бр.  Precision Adjust Knife Sharpener™

Документация

Коментари

Рейтинг
5 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи