Смарт WIFI камера Argus PT с вградени Li-ion батерии

Смарт WIFI камера Argus PT с вградени Li-ion батерии

Time Lapse
USB изход
Аларма за дивеч
Ветроустойчив
висока резолюция
Водоустойчив
време на задействане 0.5
Интернет
Компактни размери
Невидима посветка
Презареждаща батерия
Соларен панел

Wifi Ip камера за охрана, с 16х цифрово увеличениe на образа, 122° зрително поле в диагонал, двупосочно аудио, Smart Alarm - PIR детекция/детекия на човек/детекция на превозно средство

Нова  умна система за детекция
Смарт WIFI камера Argus PT с вградени  Li-ion батерии
Марка Reolink
SKU 40REO12242
Напиши ревю
350,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Интелигентната Wifi Pan-Tilt камера Argus PT има функция за засичане движение от човек или превозно средство

С малки размери, но напълно оборудвана и с интелигентна функция за разпознаване на човек/превозно средство. Можете да поставите тази захранвана с батерии камера на всяко място, снабдена е с опция за нощно виждане, има възможност за двупосочен звук и си осигурявате спокойствие.

Можете да охранявате частната си - своят дом, гараж, двор, градина. Можете да следите своя бизнес - през деня и нощта, в слънце, дъжд или сняг. Можете да запишете семейното си тържество, организирано в задния ви двор.

Камерата работи с иновативна технология за разппознаване формите на хора и превозни средства, предлага точни засичания и значително намалява фалшивите аларми за движение на тривиални обекти.

Вграденият микрофон и високоговорител ви позволяват да слушате и да говорите с всеки, когото камерата улови в реално време. Кажете „Здравей!“ на приятели или "Махни се!" на нежеланите посетители.

Максимална защита с резлюция 2K 4MP
Можете да наблюдавате големи площи с една IP охранителна камера. Нейната 2K 4MP висока разделителна способност  осигурява по-ясна картина и по-плавно възпроизвеждане при гледане на живо.

Инфрачервените светодиоди осигуряват превъзходно качество на изображението при нощни записи. Моделът е идеален за външни зони, които не винаги са добре осветени.

Двубандов WiFi - 5GHz/2.4GHz двулентов
Не чакайте повече зареждае на образа и се насладете на по-плавен изглед на живо с по-бързата скорост и по-силен сигнал, предоставен от 5GHz (5,8GHz) WiFi. Чувствайте се свободни да превключвате между 2,4 GHz и 5 GHz ленти за най-добра мрежова производителност в множество сценарии. Още един избор, много удобства.

Екологично и икономично - избирате сами между акумулаторна батерия или такава захранвана от слънчева енергия. Захранван от дълготрайна акумулаторна батерия, Argus PT може да работи бекабелно и да работи добре дори при прекъсване на ел.захранването. Захранване със соларен панел - поддържайте батерията напълно заредена със соларен панел Reolink. Вие не се ангажирате с подмяна и зареждане на батерията. Монтирате камерата и нямате ангажимент. Соларният панел се продава се отделно. Проектиран САМО за камери за видеонаблюдение Reolink, захранвани с батерии.

Argus PT има функция супер забавен time lapse или заснемане на равни интервали от време.
Можете да заснемете изгрева или залеза, цъфтежа на цветята. Забавлявайте се, заснемайки видеоклипове, подобни на филми!

Опции за съхранение - можете да запазвате вашите записи локално на Micro SD карта (до 128 GB). Ако желаете можете да изберете да съхранявате информацията в Reolink Cloud.

Издържа на дъжд, сняг и вятър - здравият корпус и тяло правят тази смарт IP камера Reolink водоустойчива. Работи перфектно както вътре, така и извън дома ви, при всякакви сурови климатични условия.

Интелигентно предупреждение в реално време - получавайте сигнализация, когато камерата улови движението. Можете да конфигурирате кога искате да включите известията - през цялото време или по определен график. Можете да използвате уведомленията от приложението - незабавни насочени известия направо на вашето мобилно устройство.
Можете да получавате предупреждение по имейл с моментни снимки на място. А също така има и сирена, която ще се задейства при засичане на движение. Можете също да го персонализирате със собствено желано гласово предупреждение.

Гледане на живо и възпроизвеждане
Чрез безплатното приложение Reolink можете да щракнете, за да проверите какво се случва с вашия дом или бизнес и да отговорите незабавно; търсете видеоклиповете, които сте запазили, посочете кои искате да прегледате и ги възпроизведете.

Съсредоточете се върху най-важното - т.е. можете да персонализирате зоната за засичане на движение по избор, като решите къде движенията на обектите да бъдат открити и къде не.

Управлявайте камерите си със свободни ръце - лесно е да кажете „Хей, Google, покажи ми задния двор“, можете да проверите какво се случва там на вашия Google Nest Hub или телевизор с активиран Chromecast.

 

 

Спецификации

СИМ
Не
Резолюция
4 Mpx
Увеличаване на заснетия образ (zoоm)
цифров х16 X
AI Функция
Детекция на превозни средства, хора или PIR
GSM връзка
не
iOS и Android
Да
Аларма
да , Siren
Антена
Да
Видео размер
2K 4MP HD (2560 x 1440 @15FPS)
Влагоустойчив
да
Водоустойчив
да
Дължина на IR обхвата
850nm
Запис
на карта памет или облак
Инфрачервени диоди
6
Материал на констукцията
пластмаса
Монтаж
Собствена стойка
Поле на обхват
до 10m нощно виждане
Слот за TF карта
до 128 GB
Възможност за добавяне на соларен панел
да, но не е вкл. в комплекта
Ъгъл на детекция
100° хоризонтална
Батерия
6000mAh батерия
Обектив
f= 2.8mm fixed, F=1.6 °
Обхват на подсветка
10 метра
Видео формат
H.265
Видео със звук
Да
Internet
wifi 2.4GHz/5GHz
Презапис върху стари снимки (Over-Write SD card)
Да
Външно захранване
5V/2A USB V
USB изход
да
Работна температура
-10℃~+55℃
Слот за SD карта
да
Размери
185mm×120mm×6.5mm(L×W×H) мм.
Микрофони
Да
Тегло
0.47 кг.

Съдържание

  • 1 брой камера 
  • 1 брой стойка за закрепване
  • игла за ресет
  • колан
  • 1 брой пакет винтове и дюбели за монтаж на стена + шаблон
  • 1 брой USB

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи