Смарт WIFI камера E1 Outdoor 5MP PTZ

Смарт WIFI камера E1 Outdoor 5MP PTZ

Wifi Ip камера за охрана, с 3х цифрово увеличениe на образа, възможност за завъртане 355° в хоризонтала и и 50° във верикала, двупосочно аудио, Smart Alarm - детекия на човек/детекция на превозно средство

Смарт WIFI камера E1 Outdoor 5MP PTZ
Смарт WIFI камера E1 Outdoor 5MP PTZ
Марка Reolink
SKU 40REO12244
Напиши ревю
270,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Интелигентната Wifi Pan-Tilt камера E1 Outdoor има функция за засичане движение от човек или превозно средство

С малки размери, но напълно оборудвана и с интелигентна функция за разпознаване на човек/превозно средство. Тази камера е снабдена е с опция за цветно нощно виждане и има възможност за двупосочно аудио.

Основните функции:

  • Разпозначане на хора/превозни средства;
  • Автоматично проследяване - Автоматично следва движещия се човек/кола;
  • Двубандов WiFi - 2,4/5 GHz WiFi за проста и гъвкава безжична настройка.
  • Цветно нощно виждане - Вижте пълноцветни изображения през нощта с включените диоди.
  • 5M SHD и 3X оптично увеличение - Предлага кристално чисти изображения и видеоклипове. Увеличете, за да гледате с повече подробности.
  • гледане на 355° в хоризонтала и 50° във верикала - Вградена сирена със силен звук, за да възпре натрапника.

Нагоре и надолу, наляво и надясно, точно определяне и проследяване - Тази PTZ камера ви позволява да гледате света си от всеки ъгъл и може автоматично да следва движещия се човек/кола. Следете натрапниците и не ги оставяйте да се скрият. Важно: Функцията запроследяване на човек/кола работи в хоризонтала, но не и във вертикала.

Говорете сякаш сте тук - Вграденият микрофон и високоговорител ви позволяват да слушате и да говорите с всеки, когото камерата улови в реално време: „Здравей!“ на приятели или "Махни се!" на натрапниците. След като бъде открит нарушител, прожекторите и сирената на камерата ще се задействат или вие можете да  активирате ръчно, и да служат като предупреждение за натрапника. Спрете престъплението, преди да се е случило.

Ясно и цветно, дори през нощта или отдалеч - с 5 MPx резолюция и вградени прожектори, тази малка IP камера записва в пълноцветно през деня и нощта. Дори можете да увеличите 3x оптично, за да видите с повече подробности.

Тази интелигентна IP камера поддържа двулентов WiFi -  както 2,4 GHz, така и 5 GHz (5,8 GHz) честоти, за да осигури по-добра работа на камерата в мрежа.

E1 Outdoor има функция забавен time lapse или заснемане на равни интервали от време вижте деня за минута и споделете забавлението с приятели.
Сертифициран за устойчивост на атмосферни влияния - работи перфектно както на закрито, така и на открито.

Можете да охранявате частната си собственост - своят дом, гараж, двор, градина. Можете да следите своя бизнес - през деня и нощта, в слънце, дъжд или сняг. Можете да запишете семейното си тържество, организирано в задния ви двор.

Камерата работи с иновативна технология за разппознаване формите на хора и превозни средства, предлага точни засичания и значително намалява фалшивите аларми за движение на тривиални обекти.

Вграденият микрофон и високоговорител ви позволяват да слушате и да говорите с всеки, когото камерата улови в реално време. Кажете „Здравей!“ на приятели или "Махни се!" на нежеланите посетители.

Максимална защита с резлюция 2K 4MP
Можете да наблюдавате големи площи с една IP охранителна камера. Нейната 2K 4MP висока разделителна способност  осигурява по-ясна картина и по-плавно възпроизвеждане при гледане на живо.

Инфрачервените светодиоди осигуряват превъзходно качество на изображението при нощни записи. Моделът е идеален за външни зони, които не винаги са добре осветени.

Двубандов WiFi - 5GHz/2.4GHz двулентов
Не чакайте повече зареждае на образа и се насладете на по-плавен изглед на живо с по-бързата скорост и по-силен сигнал, предоставен от 5GHz (5,8GHz) WiFi. Чувствайте се свободни да превключвате между 2,4 GHz и 5 GHz ленти за най-добра мрежова производителност в множество сценарии. Още един избор, много удобства.

Получавайте сигнализация когато E1 Outdoor улови движението. Можете да конфигурирате кога искате да включите известията - през цялото време или по определен график.

Гледайте го на живо - по всяко време и навсякъде. Кликнете, за да проверите какво се случва във вашия дом или бизнес чрез безплатно приложение или клиент на Reolink и отговорете незабавно.

Възпроизвеждане – Търсете видеоклиповете, които сте запазили, посочете кои искате да прегледате и ги възпроизведете. Толкова е лесно. Опциите за запис са на:

  1. Micro SD карта (по избор) - Записвайте и запазвайте клипове с движение дори по време когато сте офлайн.
  2. FTP - Можете да изберете да запазвате видеоклипове на FTP сървър.
  3. Reolink Cloud - Архивирайте важни клипове с движение за двойна застраховка.
  4. NVR за 24/7 запис.

Водоустойчив дизайн - E1 Outdoor е проектиран за работа в тежки условия. Неговият здрав корпус може да издържи на висока температура, влажност и студ.

Управлявайте камерите си със свободни ръце - лесно е да кажете „Хей, Google, покажи ми задния двор“, можете да проверите какво се случва там на вашия Google Nest Hub или телевизор с активиран Chromecast.

Спецификации

Резолюция
4 Mpx
Увеличаване на заснетия образ (zoоm)
оптичен х3 X
AI Функция
Детекция на превозни средства, хора
GSM връзка
не
iOS и Android
да
Аларма
да , Siren
Видео размер
2560 x 1920 (5.0 megapixels) при 20 кадъра/сек
Влагоустойчив
да
Водоустойчив
да
Дължина на IR обхвата
850nm
Запис
на карта памет или облак
Инфрачервени диоди
6
Материал на констукцията
пластмаса
Монтаж
Собствена стойка
Напрежение
12V (V)
Поле на обхват
до 12 m нощно виждане
Слот за TF карта
до 128 GB
Обектив
f= 2.8mm fixed, F=1.6, IR cut °
Видео формат
H.264
Видео със звук
Да
Internet
wifi 2.4GHz/5GHz
Външно захранване
12V/1A V
USB изход
да
Работна температура
-10℃~+55℃
Слот за SD карта
да
Размери
185mm×120mm×6.5mm(L×W×H) мм.
Микрофони
Да
Тегло
0.47 кг.

Съдържание

  • 1 брой камера E1 Outdoor
  • 1 брой стойка за закрепване
  • игла за ресет
  • колан
  • 1 брой пакет винтове и дюбели за монтаж на стена + шаблон
  • 1 брой захранване
  • 4,5 м захранващ удължителен кабел
  • 1 м мрежов кабел

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи