Хибриден смарт часовник VIVOMOVE HR от GARMIN

Хибриден смарт часовник VIVOMOVE HR от GARMIN

Стилен хибриден смарт часовник с дискретен дисплей. Подходящ за всеки пол.

vivomove-side-странична
изчерпан
Марка Garmin
SKU 39GAR11925
Напиши ревю
304,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Този стилен хибриден смарт часовник притежава кристален тъчскрийн с дискретен дисплей. Прецизните стрелки показват часа и динамично се скриват, когато преминавате през съобщенията си, пулса и още. Той отчита Вашите стъпки, калории и нивото на стреса.

Хибриден смарт часовник

Получавате най-доброто от двата свята, когато физически тиктакащите часовници се срещнат със сензорен екран и дискретен дисплей. Смарт дисплея се появява само, когато бързо завъртите китката си, за да погледнете часовника си. Стрелките на часовника дори динамично се изместват, когато взаимодействате със сензорния екран, след което се връщат когато сте готови.

Вгрден пулсомер

Не е необходимо да правите компромис на стил за функции, тъй като този изискан часовник следи пулса директно на Вашата китка. В допълнение към отчитането на крачки и наблюдението на съня, vívomove HR използва пулса, за да осигури данни за изгорените калории и да определи количество на интензивносттана Вашите фитнес дейности.

Следене на стреса

Най-вероятно изпитвате стрес в даден момент от деня, но колко? vívomove HR смарт часовника ви позволява да знаете кога сте имали спокоен или стресиращ ден - благодарение на целодневното следене на нивото на стреса. Ако нивото на стрес се повиши по време на деня, ще разберете, че е време да си вземете почивка и може би да вземете мерки за главоболието или други физически симптоми. Използвайте таймера за релаксация, за да приложите дихателни упражнения и да намалите нивото на стреса.

Фитнес мониторинг

vivomove HR е наистина създаден, за да изглежда добре и да ви помогне да се чувствате добре. Този часовник включва инструменти за фитнес мониторинг, които ви дават по-добра представа за вашите настоящи фитнес нива. Благодарение на вградения пулсомер, можете да получите VO2 max оценка. Той също така може да прецени вашата фитнес възраст - така че с упорита работа и редовни упражнения с течение на времето да достигнете до по-ниско число.

Изтънчен и смарт

Никога не пропускайте съобщение или известие благодарение на смарт известията2, които се показват на вашия дигитален дисплей. Вашите данни за активност ще бъдат качени автоматично в безплатната Garmin Connect ™ онлайн общност. Дори може да контролирате музиката си от часовника. 

Move IQ™

Няма нужда да стартирате и спирате таймера за активност всеки път, когато започнете пешеходна активност. vívomove HR смарт часовника автоматично стартира вашите пешеходни дейности и след това ви позволява да преглеждате ежедневните си активности в Garmin Connect.

Спецификации

Дисплей
OLED
Размери
43 х 43 х 11,6 мм S/M пасват на китки с обиколка от 122-188 мм Large пасват на китки с обиколка от 148-215 мм Premium, Rose Gold и Onyx Black с велурени каишки пасват на китки с обиколка 127-204 мм мм.
Тегло
0.565 кг.

Съдържание

  1. vívomove HR
  2. Кабел за зареждаме
  3. Документация
  4. Резервна силиконова каишка (само за Onyx Black и Rose Gold Premium моделите)

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти