Часовник за фитнес и здраве VIVOSMART 4 от GARMIN

Часовник за фитнес и здраве VIVOSMART 4 от GARMIN

VIVOSMART 4 съчетава модерен дизайн със стилни метални акценти и ярък, лесен за четене дисплей, разширен мониторинг на съня, вграден пулсомер, целодневно наблюдение на стреса, релаксиращ таймер за дишане, VO2 max, Energy Battery ™ и още.
 

vivosmart-4-garmin-спортен-часовник
изчерпан
Марка Garmin
SKU 39GAR11924
Напиши ревю
262,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

VIVOSMART 4 

Подчертайте стила си, като същевременно подобрявате фитнес нивото си с активити тракера vívosmart 4. Този елегантна и водоустойчива гривна е с вградени фитнес функции, за да ви помогне да водите по-здравословен и по-активен начин на живот. Вградения Pulse Ox сензор ви позволява да изчислите наситеността на кислорода в кръвта си, докато спите или по всяко време през деня.

Устройството също така притежава вграден пулсомер и включва полезни инструменти, като например целодневно проследяване на нивото на стреса, таймер за дишане за релаксация и VO2 max. Освен това, Body Battery енергийният мониторинг ви помага да знаете кога сте готови за следващата си активност или кога може да се наложи да си починете. Водоустойчив, vívosmart 4 е с до 7 дни живот на батерията - докато смарт известия с вибрация ви помагат да останете свързани (когато е сдвоен със съвместим смартфон).

Стилен, смарт дизайн

Този тънък активити тракер, който се предлага в разнообразни цветове, допълва стила ви с отличителния си дизайн, метални акценти и ярък, лесен за четене дисплей. Дисплеят се активира само когато имате нужда от него. И когато е включен, той автоматично се настройва на нивото на околна светлина, така че се вижда дори при ярка слънчева светлина. Независимо дали отивате в офиса, във фитнес залата, в басейна или където и да е било, vivosmart 4 е идеалното решение за Вашия активен начин на живот.

Pulse Ox на китката ви

Pulse Ox сензорът на vívosmart 4 изчислява нивото на насищане на кислорода в кръвта. Вашите Pulse Ox измервания зависят от редица фактори, включително цялостното ви здраве и фитнес ниво. Информацията за Pulse Ox може да ви помогне да прецените как тялото ви абсорбира кислород. Включете функцията, за да изчислите SpO2 за през нощта или я използвате по всяко време, за да научите повече за тялото си.

Разширен мониторинг на съня

Сънят е важен за цялостното ви здраве и физическа издръжливост. За да ви даде представа как спите, vívosmart 4 проследява Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън, заедно с движение през цялата нощ. За допълнителна информираност включете функцията Pulse Ox, за да видите нивата на кислорода в кръвта по време на сън. Когато се събудите, лесно можете да преглеждате и сравнявате статистическите данни за съня си в приложението Garmin Connect ™ Mobile.

Оптимизирайте енергията на тялото си

С функцията си  Body Battery, vívosmart 4 използва комбинация от стрес, вариабилност на сърдечния ритъм (HRV), данни за съня и активности, за да изчисли енергийните резерви във всеки момент.

Целодневно проследяване на стреса

В напрегнато ежедневие, вашият vivosmart 4, ви позволява да знаете, кога имате спокоен или стресиращ ден. Проследявайки HRV (интервала от време между всеки сърдечен ритъм), vívosmart 4 изчислява и показва нивото на стрес.

Ежедневен фитнес мониторинг

С помощта на Elevate™ данните за пулса, vívosmart 4 може да ви даде представа за Вашето настоящо фитнес ниво с VO2 max оценка. Като цяло, когато аеробното ви ниво се увеличава, Вашият VO2 max прави същото. Въз основа на Вашия VO2 max, vívosmart 4 е в състояние да прецени Вашата фитнес възраст - статус, който може да сте в състояние да намалите с течение на времето с упорита работа и упражнения.

 

 

Спецификации

Дисплей
OLED
Размери
S/M: 15 x 10,5 x 197 мм ; L: 15 x 10,5 x 223 мм мм.
Тегло
0.5 кг.

Съдържание

  1. VIVOSMART 4
  2. Кабел за зареждане/прехвърляне на данни
  3. Ръководство

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти