Нощен Прицел Sytong HT-60 3-8x обсег до 450м модел 2022

Нощен Прицел Sytong HT-60 3-8x обсег до 450м модел 2022

Sytong HT-60 е перфектният избор за всички, които търсят надеждна, висококачествена и удобна оптическа прицелка за разнообразни приложения на открито.

Sytong-HT-60-3-8x
Нощен Прицел Sytong HT-60 3-8x обсег до 450м модел 2022
Марка Sytong
SKU 25SYT12273
Напиши ревю
1 575,00 лв.
Купи
1
-
+
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Sytong HT-60 е най-новия термален прицел, предназначена за прецизно наблюдение и откриване на далечни обекти. Този модел предлага редица впечатляващи функции и предимства, които ще подобрят вашия лов, наблюдение и други приложения на открито.

Със водоустойчив клас IPX7 и висококачествен корпус от авиационна алуминиева сплав, Sytong HT-60 е изключително здрав и издръжлив. Той е устойчив на падания, удари, високи температури, студ и прах, осигурявайки стабилна работа дори в най-тежките условия.

Оптическият система на HT-60 осигурява високо качество на изображението, което отговаря на военните стандарти за качество. Резолюцията, ефектът на дисплея, дефиницията и цветовете са водещи в бранша, което осигурява ясно и детайлно визуално изживяване при наблюдение, ръчна поддръжка и мобилно откриване и запис на видео.

Sytong HT-60 е снабдена с голяма капацитетна батерия, която осигурява до 8 часа работа. Това ви дава свобода на движение и дълго време на използване без прекъсвания.

С максимално увеличение до 8 пъти, Sytong HT-60 ви позволява да наблюдавате обекти на голямо разстояние. Разстоянието на разпознаване може да достигне до 200 метра, като ефективността е оптимална до 450 метра. Можете да намалявате и увеличавате увеличението непрекъснато, за да се насочите към целите си.

Термичният оптически прицел е оборудвана с инфрачервена светлина, която е синхронизирана с обектива, за да осигури по-ясна нощна видимост. Това дава по-добра яснота на изображението дори в условия на слаба осветеност.

Sytong HT-60 има компактни размери и лек дизайн, тежейки само 450 грама (без батерия). Това го прави изключително преносим и удобен за ползване на различни места.

Този модел е снабден с вграден инфрачервен осветител с интегриран обхват от 200 метра. По желание, можете да добавите допълнителен инфрачервен осветител, за да удължите обхвата и да подобрите видимостта в тъмни условия.

Sytong HT-60 разполага с функция за запис на видео с резолюция 1920 x 1080, която ви позволява да запишете ценни моменти и да ги прегледате по-късно. Освен това, устройството има вградена WiFi връзка, която ви позволява да споделяте снимки и видеоклипове с лекота.

С изключителната функционалност, лесна работа и дълготрайна батерия, Sytong HT-60 е идеалната опция за наблюдение на дивата природа, сигурност и други дейности на открито.

Основните характеристики на Sytong HT-60 са:

  • Водоустойчив клас IPX7
  • Устойчив на падане и удари до 1200 G
  • Компактен и лек дизайн (450 грама без батерия)
  • Увеличение от 3-8 пъти
  • Двустранно нулиране за по-голяма прецизност
  • Фокусно разстояние от 2 метра до безкрайност
  • Интегриран инфрачервен осветител с обхват до 200 метра (може да бъде удължен с допълнителен инфрачервен осветител)
  • Видео запис с резолюция 1920 x 1080
  • WiFi връзка за споделяне на снимки и видеоклипове
  • Непрекъснато увеличаване и намаляване на увеличението (3-8 пъти)
  • Честотата на инфрачервения осветител е синхронизирана с NV сензорите, даващи възможно най-добрата яснота на изображението

Спецификации

Видео размер
920 x 1080
Тегло
0.45
Увеличение
3-8
Обхват на заснемане
450 мерта
Internet
Wi-Fi
Захранване
Презареждаема батерия V
Тегло
0.45 кг.

Съдържание

  • 1 бр. IRAY Saim SCP19

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти

Купи