Употребяван датчик за движение Caliber Hunting с два сензора обхват на засичане 10 метра, обхват на действие 100 метра

Употребяван датчик за движение Caliber Hunting с два сензора обхват на засичане 10 метра, обхват на действие 100 метра

Лесен за работа, двата сензора увеличават площа на детекция.

Сензорите с приемника помагат при лов от чакало, не напрягат очите ви тъй като ви дават свобода да не включвате уредите за нощно виждане постоянно, а само когато сте сигурни, че има присъствие на дивеч

Датчик за движение Caliber Hunting
изчерпан
SKU 14CAH12023
Напиши ревю
96,00 лв.
Продукта не е наличен. За повече информация свържете се с нас
Описание
Спецификации
Съдържание
Коментари

Описание

Датчик за движение Caliber Hunting с два сензора и приемник 

Датчикът за движение Caliber Hunting е снабден с два сензора и приемник. Опростена и функционална система за засичане на движещ се обект. 

Комплектът включва приемник и два сензора за движение. Системата за детекция на обекти е изключителна лесна за работа. Завързвате с коланите двата датчика на желаното за наблюдение място, приемникът е във вас или на място, не по-далеч от 100 метра. Проверявате дали системата функционира правилно, като минете през единия датчик и после през другия сензор, ако всичко е настроена правилно, се появява индикация или звуков сигнал в приемника.

Разстоянието по спецификация е 100 метра, но това е при идеални условие (напълно нови батерии и пряка видимост), реалното разстояние е около 70-80 метра . Фактори, които повлияват негативно са: слаби батерии непряка видимост (храсти, дървета) и други. 

За постигане на максимално разстояние между предавателя и приемника е желателно да имате заредени и нови батерии, пряка видимост и липса на пречки (клони, храсти, листа и други). 

В комплекта има включени слушалки, които се използват за безшумен режим на работа. Когато дивечът или обектът навлезе в зоната на детекция (около 10 метра), сензорът изпраща сигнал до приемника безжично, след което приемникът издава звуков сигнал съпроводен със светлинна индикация и вибрация. Сигналът се придава по безжичен път.

CaliberHunting датчик е подходящ за различни видове лов (нощен лов, лов на чакало, лов в район със слаба видимост и гъста растителност). 
Сензорите намират приложение в охранителни дейности както и за известяване на присъствие и особено, когато искате да сте информирани какво навлиза в територията ви.

Забележка батериите се продават отделно

 

 

Спецификации

Обхват
100 метра
Обхват на детекция
10 метра
Водоустойчив
Да
Изход за слушалки
Дa
Сигнализация
Звукова, светлинна и чрез вибрация
Ъгъл на детекция
90 градуса
Захранване
На приемника - 3 броя, алкални батерии тип "ААА" 1,5 V
Захранване
На сензора - 1 брой алкална батерия 9 V
Тегло
1.2 кг.

Съдържание

  • 2 бр. Сензора
  • 1 бр. Приемник

Документация

Коментари

Рейтинг
0 (0)

Напиши коментар

Рейтинг

Съвети

Подобни Продукти